Anna Wintour komunicira prek svojih oblačil: Najnovejši trend- pike!

Anna Wintour, legendarna odgovorna urednica revije Vogue, ni znana po svoji zgovornosti. Za razliko od mnogih svojih kolegov je skoraj neaktivna na družbenih omrežjih in le redko daje intervjuje. Namesto besed Wintourjeva komunicira skozi svoje brezčasne modne izbire.

Na nedavni modni reviji Marca Jacobsa v New Yorku je Wintourjeva pritegnila pozornost z dolgo obleko s pikami, ki predstavlja klasičen poletni vzorec. Pike, ki naj bi bile velik trend tega poletja, so se že pojavile v kolekcijah številnih vrhunskih oblikovalcev, kot so Miu Miu, Stella McCartney, Balmain in Carolina Herrera.

Anna Wintour, ki že več kot tri desetletja vodi Vogue, je s svojim nezgrešljivim stilom postala ikona v modnem svetu. Znana je po svoji značilni frizuri, temnih sončnih očalih in nepogrešljivih oblačilih, ki vedno odražajo aktualne modne trende. Njena zadnja izbira, obleka s pikami, ni izjema. Pike, ki se vračajo v ospredje, prinašajo svežino in igrivost, kar je idealno za tople poletne dni.

Pike se pojavljajo na vseh vrstah oblačil, od elegantnih oblek do lahkotnih bluz in celo kopalk. Miu Miu je v svoji zadnji kolekciji predstavil obleke s pikami v pastelnih odtenkih, Stella McCartney je izbrala drznejše barvne kombinacije, Balmain pa je pikam dodal luksuzen pridih z bleščicami. Carolina Herrera ostaja zvesta svojemu ženstvenemu slogu s pikčastimi oblekami, ki so popolne za poletne vrtne zabave.

Izbira obleke s pikami na tako prestižnem dogodku, kot je Jacobsova revija, je Wintourjevo ponovno postavila v središče modne pozornosti. Njena zmožnost, da z eno modno izbiro komunicira trenutne trende, dokazuje njen vpliv in globoko razumevanje modnega sveta.

Pike so tako letos nepogrešljiv vzorec, ki bo zagotovo zavzel omare modnih navdušenk po vsem svetu, pri čemer je Anna Wintour ponovno pokazala, da je prava pionirka v svetu mode.

[Vir: Index]; Portal24; Foto: Zajem zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja