Astrološka napoved: 14. – 20. avgust 2023 – Priložnosti in izzivi

Astrološka napoved za obdobje med 14. in 20. avgustom 2023 prinaša vpogled v pričakovane dogodke ter energijske vplive za vsa astrološka znamenja. Preberite, kako se lahko pripravite na izzive in priložnosti na poslovnem, ljubezenskem ter zdravstvenem področju v tem obdobju. Spodaj najdete individualne napovedi za vsako znamenje, skupaj z najboljšimi in najslabšimi dnevi, ki vam bodo pomagali načrtovati teden.

Oven (21. 3 – 20. 4)

Poslovno obdobje se za Ovne nadaljuje s poudarkom na predstavljanju idej, izdelkov in marketinških potezah. Informacije, ki ste jih čakali, bodo končno na voljo, morda pa vas preseneti tudi kontakt osebe, ki vam je nekaj obljubila. V ljubezni se pokažejo izzivi za Ovne v zakonu, saj partnerjeva odsotnost zaradi poslovnih obveznosti povzroča nemir. Samskim Ovnom je nekdo res všeč, vendar bi bilo bolje, da pobudo prepustite drugi strani. Zdravstveno obdobje je ugodno za urejanje prej zavrnjenih zdravstvenih tretmajev in terapij.

Najboljši dan: 15. avgust

Najslabši dan: 13. avgust

Bik (21. 4 – 21. 5)

Biki so polni energije, ki jih spodbuja k premikom in uresničevanju načrtov. Vaša pobuda bo pozitivno sprejeta tudi s strani nadrejenih. Na ljubezenskem področju se obetajo romantični trenutki, ki bodo pomagali preseči preteklost. Samski Biki naj se prepustijo možnosti novega znanstva. Zdravje bo zahtevalo več pozornosti, še posebej glede prehrane in prebavnih težav.

Najboljši dan: 17. avgust

Najslabši dan: 15. avgust

Dvojčka (22. 5 – 21. 6)

Dvojčki, bodite pozorni na urejenost poslovnih knjig in rokov. Sodelovanje s sodelavci in nadrejenimi bo zahtevalo več prilagajanja. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe in izboljšave. Samski Dvojčki naj se pripravijo na čustvena presenečenja. Zdravje bo dobro, vendar pazite na občutljivo kožo.

Najboljši dan: 16. avgust

Najslabši dan: 18. avgust

Rak (22. 6 – 22. 7)

Poslovno obdobje se za Rake zaključuje z uspešnim preobratom in možnostjo priznanja. Vaša koncentracija je izjemna, kar vam bo koristilo pri premagovanju ovir. V ljubezni je čas za urejanje svojega čustvenega življenja, tako za samske Rake kot tudi tiste v zvezi. Zdravje bo zahtevalo več pozornosti, še posebej glede spanja.

Najboljši dan: 14. avgust

Najslabši dan: 13. avgust

Lev (23. 7 – 22. 8)

Levi, to je obdobje novega začetka in uresničevanja poslovnih načrtov. Izkoristite svoje talente in znanje za napredek. V ljubezni se odpirajo pomembne odločitve, kot je poroka ali druge obveznosti. Samski Levi naj izkoristijo svojo komunikativnost za nova poznanstva. Zdravje bo dobro, vendar pazite na občutljivo kožo.

Najboljši dan: 16. avgust

Najslabši dan: 14. avgust

Devica (23. 8 – 22. 9)

Delovni teden bo za Device aktiven, z veliko sestanki in komunikacijo. Razširjajte svoja poznanstva in se posvetite odnosom z javnostmi. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe in izboljšave. Samske Device naj sledijo svojemu notranjemu glasu. Zdravje bo zahtevalo uravnotežen pristop in pozornost.

Najboljši dan: 17. avgust

Najslabši dan: 15. avgust

Tehtnica (23. 9 – 22. 10)

Tehtnice, bodite previdne pri komunikaciji in podpisovanju pogodb. Ukrepi na poslovnem področju zahtevajo več premisleka. Ljubezen bo prinesla prijetne dogodke in čustvena presenečenja. Pazite na svojo ljubosumnost in ne pretiravajte. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na občutljive točke telesa.

Najboljši dan: 16. avgust

Najslabši dan: 13. avgust

Škorpijon (23. 10 – 21. 11)

Poslovno obdobje je za Škorpijone uspešno, če se ne ozirate na mnenja drugih. Ohranite svojo samozavest in dosežite svoje cilje. Ljubezenska sfera prinaša priložnost za nove začetke, vendar se izogibajte preteklim napakam. Zdravje bo dobro, vendar pazite na pretirano izčrpavanje.

Najboljši dan: 14. avgust

Najslabši dan: 16. avgust

Strelec (22. 11 – 21. 12)

Strelci, osredotočite se na naložbe in dediščino. Poudarek je na finančni stabilnosti in poslovnih dogovorih. Na ljubezenskem področju se obetajo pozitivne spremembe in možnost napredovanja. Skrbite za uravnotežen način življenja in izogibajte se prekomernemu delu.

Najboljši dan: 15. avgust

Najslabši dan: 19. avgust

Kozorog (22. 12 – 20. 1)

Delo bo za Kozoroge usmerjeno v izobraževanje in usposabljanje. Izkoristite svoje komunikacijske sposobnosti. V ljubezni se obetajo nove romantične izkušnje, vendar bodite pozorni na preteklost. Zdravje bo stabilno, vendar pazite na nihanje razpoloženja.

Najboljši dan: 18. avgust

Najslabši dan: 13. avgust

Vodnar (21. 1 – 18. 2)

Vodnarji, pričakujte uspeh v sodnih zadevah in naložbah. Osredotočite se na izobraževanje in nove ideje. Na ljubezenskem področju se obeta čustvena ohladitev, zato se posvetite razmisleku. Zdravje zahteva skrb za dober spanec.

Najboljši dan: 17. avgust

Najslabši dan: 16. avgust

Ribi (19. 2 – 20. 3)

Ribe, bodite potrpežljive pri delovnih nalogah, ki zahtevajo čas in koncentracijo. Na ljubezenskem področju se ukvarjate s čustvenimi spremembami. Razmislite o svojih čustvih in se izognite pretiravanju. Skrbite za svoje zdravje in se izogibajte pretiranemu naprezanju.

Najboljši dan: 14. avgust

Najslabši dan: 19. avgust

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja