Intenziven retrogradni Merkur prinaša krizo, vse laži bodo razkrite!

Vstop retrogradnega Merkurja v Devico bo postavil zodiakalno sceno na glavo, saj bo vplival na način, kako komuniciramo in se povezujemo z drugimi. S pričetkom tega astrološkega dogodka, ki bo trajal do 15. septembra, bo mnoge predstavnike zodiaka presenetil nepričakovani zaplet.

Retrogradni Merkur, znan astrološki pojav, ko se planet zdi, da se giblje vzvratno, prinaša spremembe in preobrate v našem vsakdanjem življenju. Tokrat se bo odvijal v znamenju Device. Slednje pomeni, da bodo poudarjeni nedokončani posli, financiranje in praktična plat naših življenj. Osebe, rojene v tem znamenju, so znane po svoji usmerjenosti v podrobnosti, praktičnem pristopu k delu in vztrajnosti pri doseganju ciljev.

Če se v tem obdobju počutite utrujeni ali dezorientirani ter imate težave s komunikacijo, obstaja verjetnost, da so ti občutki povezani z retrogradnim Merkurjem. Komunikacijske napake, prepozno prejeta ali napačno interpretirana sporočila so le nekateri od izzivov, ki se lahko pojavijo med retrogradnostjo tega planeta.

Nekaj olajšanja

Čeprav retrogradni Merkur v Devici lahko ponudi nekaj olajšav, saj je to njegovo domače znamenje, se ne moremo se izogniti potrebi po razmisleku in ponovnem ocenjevanju našega vsakdanjega življenja. To je čas, ko nas ta astrološki pojav vabi, da se vrnemo k osnovam, ponovno ocenimo svoje cilje in uredimo stvari na bolj organiziran način. Devica, kot zemeljsko znamenje, stremi k smislu in rednosti. Tokratna retrogradnost pa je zato priložnost za izboljšanje učinkovitosti in organizacije.

Astrologi poudarjajo, da bo retrogradni Merkur tokrat še posebej vplival na potovanja, izobraževanje in način, kako dojemamo svet okoli nas. Želja po znanju bo intenzivna. Ta čas pa vas bo vodil tudi k notranjemu raziskovanju in poglobljenemu razumevanju samega sebe. Možnost odkritja novih plati lastne osebnosti je visoka. Smiselno bo torej slediti notranjemu glasu.

Sredi retrogradnega obdobja pa nas čaka izjemno čustveno obdobje. Stelijan, planet v astrološkem znamenju Škorpijona, bo povzročil intenzivna čustva in izbruhe strasti. Skrivnosti, ki so bile doslej zakopane, bodo prišle na dan. Slednje pa lahko privede do pomembnih prelomnic v naših življenjih. Zdi se, da bo ta faza poudarila potrebo po resnici in iskrenosti, saj se le tako lahko osvobodimo preteklosti in zgradimo trdno temelje za prihodnost.

V teh dneh nas torej čaka dinamično obdobje, polno izzivov in možnosti za osebno rast. Čas retrogradnega Merkurja v Devici je priložnost, da se posvetimo detajlom, razjasnimo komunikacijo in ponovno vzpostavimo ravnovesje v svojem življenju. Kljub morebitnim težavam se lahko izkaže za čas preobrazbe, ki nas bo usmeril k resnici, učenju in notranjemu raziskovanju.

vir Foto: Pixabay Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja