Izberite priljubljeno obliko nohtov, ki vam najbolj pristaja

Verjetno ni ženske, ki ne bi želela imeti popolno obliko nohtov. V zadnjem času je v trendu veliko različnih, od klasičnih kvadratnih in ovalnih do stiletto ali tako imenovanih coffin oblik nohtov, če naštejemo le nekatere. Iskanje popolne oblike nohtov ni več tako preprosto in je prav tako pomembno, kot izbira dizajna nohtov in barve laka za nohte. Kot poudarjajo strokovnjaki, vse oblike nohtov ne ustrezajo vsem dolžinam in vsakemu dizajnu nohtov. Vzemimo za primer squoval nohte – ta oblika najbolj pristoji kratkim nohtom, medtem ko stiletto in coffin, bolj pristajata dolgim ​​nohtom.

Da bi ugotovili, katera oblika najbolj ustreza vaši naravni obliki in dolžini nohtov, razčlenjujemo vse trenutno priljubljene vrste manikure, od klasične kvadratne do trendovske stiletto oblike.

Kvadratna oblika nohtov

Kvadratna oblika je brezčasna oblika nohtov, ki nikoli ne gre iz mode. Zanj so značilni ravni robovi in ​​oglati vogali. Ustvarjajo tisto šik “kockasto” obliko, ki je bila zelo priljubljena v 90. letih.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

Kvadratna oblika nohtov dobro deluje tako na dolgih kot na kratkih nohtih. Posebej pa pristaja ljudem, ki imajo širšo nohtno ploščo, saj nohte vizualno podaljša.

Okrogla oblika nohtov

Še ena klasična, zaobljena oblika nohtov je letos spet v modi. Ta oblika je popolna za vse, ki imate raje bolj naraven videz nohtov. Kot že ime pove, je ta oblika okrogla in sledi naravni krivulji konic prstov.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

Ta oblika najbolj pristaja kratkim nohtom in je odlična izbira za tiste ženske, ki imajo rade praktičnost in preprostost. Za prefinjen videz ga kombinirajte z nude odtenki v trendovski manikuri tako imenovanih mlečnih nohtov.

Squoval

Če se ne morete odločiti med kvadratnim in ovalnim, potem je squaval popolna izbira za vas. Ta oblika ponuja najboljše iz obeh svetov. Čiste linije kvadratnih nohtov in mehkobo zaobljenih robov.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

Ta mešanica kvadratov in ovalov pristaja vsem, ne glede na dolžino nohtov in je še posebej laskava, če imate raje kratke nohte.

Nohti v obliki mandljev

Odkar je supermodel Hailey Bieber objavila sliko svojih glaziranih nohtov v obliki mandljev, ta stil manikure postaja vse bolj priljubljen. Oblika nohtov, ki spominja na mandelj, bo vašim rokam dala eleganten in ženstven videz.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

To je zelo vsestranska oblika nohtov, saj pristaja skoraj vsem, najbolje pa izgleda na dolgih nohtih.

Coffin oblika nohtov

Po zaslugi Lizzo, Kylie Jenner in Rihanne je v zadnjem času vse bolj priljubljena tako imenovana coffin oblika nohtov. Njihov videz je kombinacija mandljev in kvadratkov in spominja na krsto. Za dramatičen videz vaše manikure morate izbrati to obliko nohtov.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

Edinstvena oblika nohtov v obliki krste najbolje izgleda na daljših nohtih in z zanimivim nail art dizajnom.

Stiletto oblika nohtov

Če res želite vpadljivo manikuro, se odločite za ostro stiletto obliko. Za to obliko so značilni zelo dolgi nohti s koničasto konico.

Komu pristaja ta oblika nohtov?

Tiletto oblika nohtov bo všeč vsem, ki imate radi dramatičen videz nohtov in nail art. A ta izbira vsekakor ni najbolj praktična in zahteva redno vzdrževanje.

vir Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja