Kaj prinaša tedenski horoskop od 18. do 24. oktobra?

Prihaja teden, poln izzivov in priložnosti za vsa znamenja horoskopa. Medtem ko se nekatera znamenja soočajo z izzivi na ljubezenskem področju, bodo druga doživela pozitivne premike v karieri. Pomembno je, da vsi ostanejo potrpežljivi in se osredotočijo na svoje cilje. V nadaljevanju preberite, kaj vam prinaša tedenski horoskop od 18. do 24. oktobra.

Oven

Ljubezen: Ta teden boste v svojem zasebnem življenju morda občutili pomanjkanje izzivov in atrakcij, ki si jih želite. Poskusite ne ustvarjati umetnih situacij, saj bi lahko padli v past iluzij. Namesto tega sprejmite trenutno situacijo kot prehodno obdobje in uživajte v majhnih stvareh.

Kariera: Prihajajoči dnevi bodo priložnost, da pokažete svojo prijaznost in ustrežljivost na delovnem mestu. To bo dobrodošel izziv, ki ga boste z veseljem sprejeli. Mnogi bodo morda prvič odkrili, da imajo druge talente.

Zdravje & nasvet: Omejite potrebo po akciji, kjer koli je to mogoče.

Bik

Ljubezen: V tem tednu boste imeli idejo, kako zabavati in zapeljati pomembno osebo, zato se boste potrudili. Uspeh boste verjetno dosegli, če boste pripravljeni sprejeti kompromise in se ne odzvati na vsako provokacijo.

Kariera: Nič ni naključje, vključno z dejstvom, da vas bodo morda motile nekatere situacije. Kljub temu bo situacija postopoma boljša, zato ne hitite in upoštevajte delovna pravila.

Zdravje & nasvet: Sčasoma se bo vse postavilo na svoje mesto.

Dvojčka

Ljubezen: Ta teden bo vaše zasebno življenje zaznamovano z vedrino, pozitivnim duhom, šarmom in veseljem do majhnih stvari. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ampak raje uživajte v tem, kar imate.

Kariera: Želje bodo velike, vendar bo priložnosti za njihovo takojšnjo uresničitev malo. Vaše ambicije bodo visoke, a okoliščine vas bodo prisilile v sodelovanje z drugimi. Čas je primeren za načrtovanje, uresničitev pa bo morda morala počakati.

Zdravje & nasvet: Ne bodite nepotrpežljivi.

Rak

Ljubezen: Morda se boste počutili osamljene ali sanjali. Najdite mir v tišini in meditaciji. Ne pričakujte več, kot trenutno imate, da ohranite stabilnost.

Kariera: Okoliščine, ljudje in dogodki vas bodo prisilili, da se osredotočite na svoj strokovni razvoj. Čeprav niste perfekcionist, boste iskali informacije, ki bi vam lahko pomagale.

Zdravje & nasvet: Resnica je cela.

Lev

Ljubezen: Več časa boste namenili svojemu zasebnemu življenju in hrepenenju po ljubezni. Majhni nesporazumi bodo začasni, zato se potrudite, da poiščete družbo, če ste sami.

Kariera: Tisti, ki iščejo zaposlitev, bodo morda povabljeni na obetaven razgovor. Tisti, ki že delajo, bodo morda izražali čustva na delovnem mestu ali pa bodo resnično uživali v svojem delu.

Zdravje & nasvet: Poiščite hobi, povezan z ljudmi.

Devica

Ljubezen: Postali boste bolj družabni, saj vas bodo okoliščine prisilile v to. Kljub temu vaše srce morda ne bo popolnoma izpolnjeno. Mnogi boste hodili ven v večjih skupinah in se zabavali, vendar ne pričakujte nič več od tega.

Kariera: Na delovnem mestu bo prijetno vzdušje, kljub občasni utrujenosti boste lažje delali. Tudi odnosi s sodelavci bodo boljši. Majhne napake v komunikaciji boste nadomestili s prijaznostjo in resnim delom.

Zdravje & nasvet: Individualni športi bi vam koristili.

Tehtnica

Ljubezen: Za vse samske Tehtnice, ki iščejo ljubezen, bo to obdobje polno fantazij in spominov na pretekle ljubezenske izkušnje. Pogled na ljubljeno osebo bo prinesel branje med vrsticami. Ne bo dolgočasno, a tudi ne senzacionalno.

Kariera: Kot glavni koordinator ali diplomat boste s svojimi komunikacijskimi sposobnostmi usmerjali stvari v pravo smer. Vsaka vaša poteza bo pomembna, zato bodite previdni.

Zdravje & Nasvet: Priporočljivo je preživeti čas v naravi in si napolniti baterije.

Škorpijon

Ljubezen: Potreba po zaščiti bo močnejša in prinesla tišino v vaše ljubezensko življenje. Atrakcije bodo manj pomembne, vrednost pa boste našli v majhnih in običajnih situacijah. To je znak zrelosti, ne glede na to, ali ste v zvezi ali samski.

Kariera: Borili se boste za pravičnost, vendar je pomembno bolje sodelovati z drugimi. Nekateri bodo želeli izpopolniti svoje strokovno znanje, kar bo koristno za tiste, ki študirajo. November je čas za učenje z voljo in doseganje rezultatov.

Zdravje & nasvet: Načrtujte daljša potovanja.

Strelec

Ljubezen: V ljubezenskem življenju pričakujte pozitivne dni. Če ste imeli težave s partnerjem, boste zdaj našli skupni jezik. Kljub občasnemu neprimernemu vedenju, bosta ostala dobra prijatelja.

Kariera: Nadrejeni bodo postavili nove zahteve in pokazali svoje ambicije. Rezultati vašega prejšnjega dela bodo prinesli višji status v delovnem okolju.

Zdravje & nasvet: Bodite jasni v svoji komunikaciji.

Kozorog

Ljubezen: Nekateri bodo končno odprli svoje srce in premagali ovire ali frustracije. To bo privedlo do izboljšanja osebnih odnosov, pri čemer vas bo druga stran podpirala in ljubila. Samski boste iskali ljubezen preko izmenjave idej.

Kariera: Sodelovali boste z mlajšimi ali uvajali nove ljudi v delo, kar bo prineslo osvežitev in veselje. Povečala se bo tudi količina korespondence, zato bodite pozorni na to, kaj je treba sporočiti.

Zdravje & nasvet: Pričakujte nekaj živčnosti in skrbi.

Vodnar

Ljubezen: Igranje na karto naivnosti in šarma bo v vašem zasebnem življenju prineslo dobre rezultate. Pri pogovorih s sogovornikom boste naleteli na kaos, zato je bolje, da utihnete in pokažete ljubezen.

Kariera: Nekateri bodo verjeli, da imajo posebne talente, vendar bodo soočeni z realnostjo, da jih nimajo. To bo prineslo smeh ali frustracijo, vendar bo z zrelejšim pristopom prišel napredek.

Zdravje & nasvet: Izogibajte se materializmu. Duh premika vse.

Ribi

Ljubezen: Aktivno boste iskali stike, kar bo samskim prineslo nove priložnosti za spoznavanje. Mladi bodo uživali brez globljih romantičnih pričakovanj. Pričakujte provokacije ali kritike s strani drugih.

Kariera: Sanjali boste o boljši službi in večjih pravicah, vendar je pomembno najprej opraviti dodeljene naloge. Ključ do uspeha bo sodelovanje in poslušanje drugih.

Zdravje & nasvet: Ne obremenjujte se z malenkostmi in nervozo.

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja