Kako uporabljati ChatGPT s pomočjo vtičnikov

Nenehni napredek na področju umetne inteligence je z najnovejšo izboljšavo vtičnikov ChatGPT naredil še en pomemben korak. Trg je znan po širokem naboru vtičnikov, ki izboljšujejo ChatGPT. Trenutno je na voljo več kot 550 vtičnikov.

Posebej zanimivo je dejstvo, da je več kot 100 teh vtičnikov namenjenih pomoči uporabnikom pri učinkovitejšem in uspešnejšem iskanju po internetu.

To povečanje števila vtičnikov, namenjenih iskanju, lahko kaže na morebiten odmik od tradicionalnih iskalnikov. Namesto tega se krepi trend razvoja generativnih pogovornih robotov z umetno inteligenco. Ti klepetalni boti so pripravljeni revolucionirati način zbiranja in pregledovanja informacij.

V naslednjih razdelkih tega članka bodo obravnavane metode za uporabo umetne inteligence pri spletnem iskanju. To vključuje uporabo najnovejših vtičnikov ChatGPT.

Vendar je pomembno poudariti, da uporaba teh vtičnikov prinaša brezhibno in integrirano izkušnjo iskanja. Izboljšajo lahko zmožnosti uporabnikov programa ChatGPT Plus ter zagotavljajo celovitejši in učinkovitejši postopek iskanja.

Akademsko raziskovanje

Ali si želite vsebine, ki je strokovno natančno izdelana? Razmislite o uporabi naslednjih vtičnikov ChatGPT, ki so posebej zasnovani za raziskovanje znanstvene literature.

  • Research by Vector: To orodje olajša poglobljeno akademsko raziskovanje, pri čemer uporablja vektorske vstavke za povečanje ustreznosti in natančnosti.
  • Scholarly: iskalnik, ki temelji na umetni inteligenci in je namenjen preučevanju znanstvene literature.
  • Scholar Assist: Specializirana iskalna platforma, ki sondira akademske raziskovalne dokumente iz arXiv in zagotavlja odgovore na vaše znanstvene poizvedbe.

Splošne možnosti iskanja… več na Biznis24

Foto: Pixabay Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja