Kako ustvariti videz rjavega senčila – 5 trendovskih stilov ličenja

Iščete najboljšo bazo izdelkov za začetek ličenja? Eden trikov je, da ga utrdite z malo bronzerja. Ne glede na odtenek bronzerja, ki ga boste uporabili na obrazu, ga nanesite tudi na oči in tako lepo povežite celoten videz. Če želite nekaj nekoliko temnejšega, uporabite mat rjavo senčilo na vrhu smetane. Za dramatičen rjav odtenek s kančkom lesketanja, potegnite po celem očesu, vendar pazite, da stvari ne postanejo preveč neurejene.

5 trendovskih videzov rjavih senčil

Bronaste Smokey Eye

S svojo notranjo zlato se usmerite v bronast videz smokey eye. Zmešajte srednje bleščeč rjav odtenek v gubo in svetlejši rjav bleščeč odtenek na veko. Poiščite odtenke senčil s subtilnim lesketanjem za glamurozni slog. Videz zaključite tako, da razmažete zelo temno rjavo senčilo kot črtalo za oči in spodnjo linijo trepalnic.

Naravno in subtilno

Sprejmite naraven videz za lahkoten slog. S svetlo do srednje rjavim odtenkom senčila potegnite čez gubo, veko in spodnjo mejo trepalnic. Videz zaključite s subtilnim poudarkom na notranjem kotu, da popestrite videz.

Zažgana pomaranča

Ta videz zažgano oranžno rjavega senčila daje drzno izjavo. Izberite mat zažgano oranžno rjavo senčilo za gube in stilizirajte s krili. Prehodite v svetlejšo zažgano oranžno rjavo barvo s subtilnim leskom za zaključek. Za dodaten pridih poudarite notranji kot s svetlo svetlečo barvo.

Šimer in Glam

Za svojo naslednjo posebno priložnost se obrnite na bleščeč, glamurozni videz. Začnite s srednje globokim do globokim mat rjavim odtenkom na vaši gubi kot podlago za svetleče senčilo. Nato nanesite mat svetlo rjavo barvo sence, ki ji sledi krepko svetlo rjav bleščeč odtenek na veki.

Latte smokey eye

Vključite trend ličenja latte v svojo rutino ličenja. Temno rjav odtenek nanesite vzdolž gube in zabrišite za učinek dima. Uporabite svetlo svetleče senčilo na veki, da osvetlite videz. Če želite poudariti obrvno kost, pod obrvni lok položite svetlo senčilo, da bo obrv videti bolj dvignjena.

Odkrijte svoj najljubši videz rjavega senčila in ustvarite svoj unikaten slog ličenja!

vir

Foto: Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja