Novost med tipkovnicami: Shadow-X z LCD zaslonom

Tipkovnica Shadow-X podjetja Epomaker ima zaslon LCD in je kljub svoji velikosti zelo funkcionalna. Gre za mehansko tipkovnico s tesnili. Zasnova te nove mehanske tipkovnice se drži 70-odstotne razporeditve, kar je premišljena odločitev, ki povečuje prostorsko učinkovitost, ne da bi zmanjšala njeno funkcionalnost.

Posebnost Shadow-X, ki jo razlikuje od podobnih naprav, je vgrajen zaslon LCD, ki zagotavlja bistvene informacije. Ta zaslon ni namenjen le videzu. V celoti ga je mogoče prilagoditi z gonilnikom Epomaker Driver. Uporabniki ga lahko prilagodijo za delo ali zabavo.

Poleg tega mehanska tipkovnica Shadow-X s tesnili vključuje vgrajeno baterijo s kapaciteto 3000 mAh, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije in tako zmanjšuje potrebo po ponavljajočem se polnjenju. To poudarja Epomakerjevo stalno predanost: udobje uporabnikov je pomembno. Njihova zavezanost se kaže v visokokakovostnem inženirstvu in oblikovanju s poudarkom na učinkovitosti.

Shadow-X je več kot le presečišče videza in dostopnosti; poleg tega omogoča tudi popolno izkušnjo pri tipkanju. To se uresničuje z arhitekturo pritrditve s tesnili in ploščo iz polikarbonata, ki prispevata k blaženemu občutku. Poleg tega vgradnja pene PORON skupaj s stikalno ploščo IXPE ustvarja učinek dušenja zvoka in zmanjšuje pritisk na tipke, kar se konča z optimalno zvočno resonanco.

Precizna kovinska vrtljiva ročica… več na Biznis24

Foto: Pixabay (fotografija je simbolna) Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja