Slavna Kim Kardashian še nikoli ni pila piva

Med nedavnimi počitnicami v Mehiki je Kendall Jenner svojima sestrama ponudila osvežilno pivo. Pri tem pa je Khloe Kardashian razkrila, da še nikoli ni pila “pravega piva”.

Ta odkritje se je zgodilo v prvi epizodi četrte sezone serije Kardashians, ko je Khloe prvič poskusila znamko piva Corona. Njena nepoznavanja pravilnega načina pitja piva je povzročila ogorčenje pri njeni sestri Kylie Jenner. Ko je Kendall ponudila Khloe pivo, je slednja vprašala, kako naj ga pije. “Ali ne daš vanjo limone?” je zmedeno vprašala Khloe. Kendall jo je hitro popravila: “Limeto, a je niso imeli.”

Ko je Khloe poskusila pivo, je ugotovila, da pijača “ni slaba” in ponudila Kim, da tudi poskusi. Kim je imela sprva zadržke, vendar je po okusu pijače ugotovila, da je “nekako sladek”. Kylie, še vedno šokirana, je vprašala: “Nikoli nisi pili piva?” Kim je odgovorila: “Ne, nikoli nisem pila piva,” na kar je Kylie dodala: “To je noro.”

A odkritje Khloe o pivu ne sega prav daleč. Priznala je, da je pila pivo že prej, vendar samo na Jamajki in še nikoli znamke Corona ali ameriškega piva. Ko je zmotno domnevala, da je Corona ameriško pivo, jo je proizvajalec popravil, da je pijača dejansko narejena v Mehiki.

Zanimivo je, da družina Kardashian-Jenner še naprej preseneča z nevednostjo o hrani in pijači. Lani je Kendall imela težave z rezanjem kumar, medtem ko je Kylie pred petimi leti priznala, da je “prvič jedla kosmiče z mlekom”, kar je označila za revolucionarno izkušnjo.

Slednje je sprožilo val komentarjev, na katere je Kylie odgovorila, da je vedno uživala v suhih kosmičih, vendar se ni nikoli potrudila dodati mleka. Kljub temu je ugotovila, da “mleko ni slabo”, ko mu je dala priložnost.

vir Foto: Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja