Ta znamenja horoskopa se poljubljajo bolje kot druga: Se strinjate?

Ta znamenja horoskopa se poljubljajo bolje kot druga. Malo je stvari, ki ohranjajo iskrice v razmerju tako kot strasten poljub. Vznemirjenje je mogoče najti s katerim koli znakom horoskopa, a je pomembno razumeti, kako ima vsak rad, da ga crkljajo – in poljubljajo. Po mnenju astrologov je potrebnih nekaj ključnih sestavin, da se vaše znamenje znajde na seznamu najboljših ljubimcev v zodiaku: samozavest, strast, izkušnje in čustvena inteligenca.

Kozorog

Ko gre za izkušnje, nihče ne more premagati  Kozoroga. Njihovo naravno bahanje in samozavest sta lahko zastrašujoča v sejni sobi, toda enako pride do izraza, ko gre za veščine poljubljanja.

Čeprav nimajo promiskuitetne žilice nekaterih drugih znamenj, znajo s poljubi pokazati predanost, njihov partner pa se že z dotikom ustnic počuti varnega. Kozorogovi poljubi lahko povzročijo, da slišite poročne zvonove.

Dvojčka

Če želite nekaj bolj spontanega v smislu ljubezni, ne iščite dlje kot Dvojčka. Ti družabni metulji so znani po svojem klepetu in jezikovnih spretnostih, zato lahko domnevamo, da vedo, kaj storiti s svojimi ustnicami. Dvojčki radi sklepajo nova prijateljstva, kamorkoli gredo, kar pomeni, da so se na svojih potovanjih zagotovo naučili nekaj trikov.

Pripadnike tega znamenja je sprva morda težko pridobiti, a če boste lahko sledili njihovi duhovitosti, boste nagrajeni z vrtoglavim, smeha polnim poljubom, ki bo trajal, dokler ne vzide sonce.

Škorpijon

Če iščete filmsko ljubezen, jo boste našli pri Škorpijonu. Ta skrivnostna znamenja nočejo narediti prvega koraka, raje pustijo drugim, da pridejo k njim. Vendar pa se pod površjem vsakega škorpijona skriva posesivna, prvinska energija.

Ravno ko mislite, da imate prednost, vas potegnejo v surov in intenziven poljub, ki vam vzame dih. Lahko postanejo preveč intenzivni, vendar je zaradi te strasti to znamenje eno izmed najboljših ljubimcev. 

Strelec

S popolno mešanico hladnokrvnosti, umirjenosti in zbranosti Strelec ve, kako prilagoditi svoj stil spogledovanja, da osvoji druge. Zaradi brezskrbnega odnosa so odlični partnerji za poljubljanje. Za razliko od drugih znamenj, ki jih skrbi, da se premikajo prehitro ali premočno, Strelec rad živi v trenutku.

Ne bojijo se te prvi poljubiti in prav gotovo jim ni vseeno, kaj si drugi mislijo. Preveč so zaposleni z ustvarjanjem pustolovščine iz vsakega trenutka v življenju, kar pomeni, da so znak, ki vam bo najverjetneje omogočil tisto nepozabno strastno srečanje, ki ste ga čakali.

Bik

Morda nimajo sijaja, ki ga odkrito prikazujejo druga znamenja, toda kar jim primanjkuje vpadljivosti, nadomestijo s čutnostjo. Biki vas lahko prisilijo, da malo počakate pred velikim trenutkom, saj so znani po počasnem in enakomernem tempu odnosov.

Ko pritegnete njihovo zanimanje, romantični in čutni Bik ve, kako vam najbolje ugajati in dvigniti razpoloženje. Ob koncu večera se boste stopili v njegovih objemih in romantičnih poljubih.

Ribi

Zasanjane Ribe so najbolj romantično znamenje horoskopa, zaradi česar so odlične pri poljubljanju. Zaradi njihove spreminjajoče se energije so zelo intuitivni partnerji, tako čustveno kot fizično. Ribe uživajo v vseh oblikah fizičnega dotika v odnosih, zato ne bodite presenečeni, če običajno sramežljive Ribe postanejo igrive za zaprtimi vrati. 

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja