Temna plat znamenj horoskopa: Naduti levi in agresivni ovni

Temna plat vsakega znamenja horoskopa. Naduti lev je prepričan, da je božji dan, in če ni v središču pozornosti, doživi živčni zlom. Ukvarja se sam s seboj in svojo veličino, zato pogosto sploh ne posluša drugih

Oven

Agresiven manipulator, ki joka in cvili, ko mu ne gre. Oven je nepotrpežljiv in netakten in hitro opusti vse, kar sprejme. So glasni in zaposleni, a nič ne rečejo.  Ovni za partnerja iščejo vznemirljivega alfa samca, a nekako vedno naletijo na čevljarja, ki v strahu pred njenimi izbruhi jeze zna reči le “ja dragi”.

Bik

Dolgočasni in leni paraziti, ki znajo samo jesti in piti, njihovo življenje pa se vrti okoli zajtrka, kosila, večerje in vseh ostalih prigrizkov. Nemogoče jih je spraviti iz hiše, saj sta praznjenje hladilnika in poležavanje pred televizijo edina hobija, ki ju imata. Ne marajo sprememb in trmasto vztrajajo pri svojih stališčih, četudi je vsem okoli njih jasno, da se motijo. Bik rad zapravlja denar zase in za okusno hrano, ki jo bo pojedel sam, vendar ne pričakujte, da vas bodo v njegovi hiši dobro gostili.

Dvojčka

So dolgočasni in utrujajoči z zgodbami, ki nimajo ne začetka ne konca, sebe pa vidijo kot vrhunske zabavljače. Dobro se znajdejo tudi v politiki, saj so ljudje brez sramu, ki nimajo nobene morale. Kot prijatelj so nočna mora, saj se nanje ne moreš zanesti. Če jim ne boste zanimivi, bodo našli novega najboljšega prijatelja, ki bo imel potrpljenje za njihove neskončne zgodbe in trače.

Rak

Najbolj občutljivi v Zodiaku, ki jokajo za vsako malenkostjo in če jih le namrščite, se jim boste morali več dni opravičevati in jih prepričevati, da niste mislili nič slabega. Raka boste prepoznali ravno po solznih očeh in papirnatih robčkih, ki so vedno pri roki, saj nikoli ne veste, kdaj bodo doživeli nov čustveni zlom. Radi se imajo za obzirne in skrbne ljudi, ki z veseljem poskrbijo za druge, a to, kar imajo za izkazovanje pozornosti, okolica vidi kot posesivno in obsesivno vedenje ter celo zalezovanje. 

Lev

Naduti lev je prepričan, da je božji dan, in če ni v središču pozornosti, doživi živčni zlom. Ukvarjen je sam s seboj in svojo velikostjo, zato pogosto sploh ne posluša drugih in ne opazi dogajanja okoli sebe. Če ste mazohist in potrpežljiv, čigar cilj je biti z nekom, ki mu boste nenehno ugajali, laskali in ne dobili ničesar v zameno, je Lev idealna oseba za vas. Levi radi poudarjajo, kako radodarni in ustrežljivi so, a resnica je, da vse, kar počnejo, počnejo samo in izključno zaradi priznanja in hvaležnosti. 

Devica

Devica je v res hudi konkurenci uspela osvojiti naziv najbolj dolgočasnega zodiakalnega znaka. Nenehno se nekaj pritožuje, kritizira in išče dlako v jajcu, zato je res nenavadno, da ima okoli sebe sploh ljudi, ki ga prenašajo. Device pogosto pravijo, da se pritožujejo samo zato, ker stremijo k popolnosti, vendar je to navadna neumnost.

Tehtnica

Pretentana tehtnica večino časa preživi pred ogledalom, občuduje svojo lepoto in očarljiv nasmeh. Ker je izjemno lena, se skozi življenje prebija na račun videza, kar pa z leti postaja vse težje. Sanje teh zodiakalnih lenivcev so, da se bogato poročijo in do konca življenja ne delajo ničesar.

Škorpijon

Je izjemno inteligenten, vendar svojo inteligenco uporabi, da nekoga uniči ali se maščuje za povzročeno bolečino. Vedeti je treba, da je škorpijon lahko prizadet, če ga samo narobe pogledate. Če mu storite nekaj resnično ponižujočega, bo vso svojo energijo usmeril v načrtovanje maščevanja. So ljubosumni in posesivni. Svojega partnerja redno zalezujejo, pregledujejo njegov mobilni telefon in berejo njegova sporočila, če je ta izmenjal besede z osebo nasprotnega spola, je deležen izsiljevanja. 

Strelec

Je len, a ima rad lahkotno življenje, zato se pogosto oklepa sposobnejših in bogatejših od sebe, ki mu zagotavljajo sredstva za življenje. So zelo klepetavi in ​​delavni ter imajo pogosto čuden, otročji smisel za humor, ki ga nihče razen njih ne razume. Radi pravijo, da so filozofi s pesniško dušo, v resnici pa so brezdelneži, ki raje nadlegujejo ljudi s filozofiranjem o “globokih” temah, kot da bi se lotili dela.

Kozorog

Njegov glavni cilj v življenju je čim bolje preživeti s čim manj denarja, zato pogosto obeduje pri prijateljih ali sorodnikih, nosi podarjena oblačila in se s tem pohvali. Pesimističen, ciničen in sarkastičen vsakomur pokvari razpoloženje, zato ga čez čas prenesejo le tisti, ki potihem upajo, da jim bo po smrti pustil kakšno kuno.

Vodnar

Lažni humanist in altruist, čigar življenjske sanje so ustanoviti sekto, katere vodja bo sam. Vodnarji se ponašajo s svojo plemenitostjo. V osnovi so sebična bitja, ki drugim pomagajo le, če imajo od tega korist.

Ribi

Živijo v lažnem prepričanju, da so pesniki in romantiki. Res pa je, da so najbolj navadni brezdelci, ki raje s kozarcem v roki piše pesmi in bere poezijo, kot da bi se lotil dela in naredil nekaj koristnega zase in za svojo družino. Ker ne zna ločiti resničnosti od domišljije, se pogosto zaljubi v nekoga, čigar sliko je videl na Instagramu. Z njim vzdržuje razmerje, čeprav se nasprotna stran tega niti ne zaveda.

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja