Umetnost večjih oči: 10 korakov do mladostnega videza

Tokrat se bomo potopili se bomo v svet ličil, kjer leta postanejo le številka, naši čopiči pa ključ do skrivnosti večne mladosti. Vzemite torbico z ličili in se pripravite, da se naučite, kako popestriti svoje oči! Kdo pravi, da ne morete migati s trepalnicami kot najstnik, tudi če so vaši srednješolski dnevi le oddaljen spomin? Tukaj je deset tehnik proti staranju, ki bodo vaše oči naredile večje in bolj mladostne!

1. Hidracija, hidracija, hidracija (krema za oči kot zdravilo)

Suhe in zabuhle oči lahko ovirajo nanos ličil in dajo utrujen videz. Ker je koža največji organ v telesu, je pomembno, da skrbimo za njeno hidracijo. Jemanje dodatkov omega 3-6-9, vitaminov E in A, pitje zadostne količine vode in uporaba kvalitetne kreme za oči.

2. Gladke in temeljne veke

Krepaste, mastne ali spremenjene barve vek lahko naredijo nanos ličil zahtevnejši. S primerjem za veke lahko izenačite ten kože, zmanjšate videz krepaste kože in pomagate, da bodo vaše oči videti večje.

3. Prekrijte podočnjake, da bodo oči bolj izrazite

Temni podočnjaki lahko odvračajo pozornost od vaših oči. Kombinacija kreme za oči, dodatkov za krepitev delovanja ledvic in jeter ter korektorja lahko pomaga. Nanesite majhno količino korektorja neposredno na mesta, kjer ga potrebujete.

4. Belo ali krem črtalo v vodni liniji

Uporaba belega črtala v vodni liniji lahko vaše oči naredi videti bolj odprte in mladostne. Če pa je belo črtalo preveč opazno, poskusite z vodoodpornim svinčnikom v smetani ali mehki rožnati barvi, in sicer samo na zunanji polovici spodnje vodne črte za bolj subtilen učinek.

5. Oblikovanje in polnjenje obrvi… več na Senior24

Portal24; Foto: Freepik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja