Victoria Beckham: ”Nikoli nisem imela operacije nosu”

Modna oblikovalka Victoria Beckham je na družbenih omrežjih objavila inštrukcije iz zakonske spalnice, v katerih korak za korakom prikazuje, kako z ličili konturirati obraz. Pokaže kako doseči učinek, ki ga nekateri pripisujejo estetskim posegom. Takšnim ugibanjem se je odločila narediti konec tudi nekdanja Spajsica, ki v posnetku izrecno pove, da nikoli ni imela estetske operacije nosu

Victoria pravi, da že leta uporablja trike ličenja, da bi vizualno zmanjšala ali poudarila nekatere poteze obraza. Zdaj v ta namen uporablja svoj izdelek  Contour Stylus znamke Victoria Beckham Beauty . Na voljo je v štirih odtenkih, uporablja pa odtenek Sandstone. ”Nisem vizažistka, a s Contour Stylusom zlahka dosežeš definiran, izklesan videz,” je ”svojega dirkalnega konja” pohvalila 48-letna podjetnica.

Victoria predstavi konturiranje

Medtem ko je njen mož, nekdanji nogometni zvezdnik David Beckham, ves čas ležal za njo v zakonski postelji, je Victoria pokazala, kaj in kako ji uspe konturiranje. ”Vedno začnem pri nosu. Na vsako stran narišem eno črto in na konico nosu narišem majhno črko ‘v’. Sledi nekaj kratkih črt na vsaki strani, nato pa s prsti, ne s čopičem, gube zabrišem, da dosežem iluzijo daljšega, ožjega, finejšega in bolj definiranega nosu,” je pojasnila. Dodala je: ”Nikoli si nisem operirala nosu. Tolikokrat sem slišala, da sem, a sem nisem. Vedno sem bila oboževalka oblikovanja.”

To ni prvič, da je Victoria Beckham spregovorila o tem, ali je imela plastično operacijo ali ne. Leta 2017 je za britanski Vogue omenila operacijo prsi v pismu, ki bi si ga napisala, ko je imela 18 let. “Verjetno bi si rekla – ne zavajaj se s svojimi joški. Vsa ta leta sem to zanikala, kar je neumno, znak negotovosti. Samo slavi to, kar imaš,” je takrat zapisala.

V nadaljevanju objavljenega videa nekdanja pevka pojasnjuje, da njen Contour Stylus ni nadomestilo za svinčnik, senčilo ali karkoli drugega, ampak je namenjen konturiranju. Pokazala je tudi, kako z njim oblikuje oči in kako doseže vtis ožjih lic in dvignjenih ličnic, ostrejših linij brade in bolj skladnih linij celotnega obraza. In potrpežljivi gledalci lahko na koncu objave vidijo golega Davida in njegovo umetnost oblikovanja s čopičem.

vir Foto: Wikimedia Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja