Popoln javni nastop je prvi celostni priročnik o nastopanju pri nas – Odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte

Slovenija je dobila prvo celostno knjigo o nastopanju od A do Ž z naslovom Popoln javni nastop – odpravite tremo, bodite samozavestni in več prodajte avtorice, znane piarovke in menedžerke Andreje Jernejčič. Gre za njeno peto delo. V knjigi je več kot 250 primerov kako nastopati v medijih, na konferencah, razgovorih za službo ali napredovanje, na družbenih omrežjih in internetu ter tudi v kriznih, neprijetnih in težkih situacijah. V več kot 500 straneh obsežnega dela so tudi intervjuji z znanimi osebnostmi o nastopanju in skrivnostih njihovega nastopanja ter tremi in kako so jo odpravili. Preberete lahko, kaj so povedali Matjaž Han, Milan Kučan, Zoran Janković, Helena Blagne, Janez Škrabec, Lado Bizovičar, Denis Avdić, Tanja Žagar, Jure Godler, Saša Pavček, Branko Đurić – Đuro, Petra Kerčmar, Mario Galunič, Tanja Skaza, Igor Evgen Bergant, Jože Potrebuješ, Gregor Ledinek, Simona Toplak, Žan Serčič, Saša Krajnc, Saša Lendero, Franci Pliberšek in Sabina Sobočan.

»Knjiga je za vsakogar, ki se kadarkoli pojavi na odru ali kot govornik na konferencah, proslavah, porokah itd., saj so v njej napotki za vse okoliščine, tudi, kako odpraviti tremo, govoriti razločno, pravilno dihati, ustrezno uporabljati roke in ključno, znati dobro vsebino povedati v minuti,« še poudari Andreja. Ob tem je izdala še svojo šesto tanjšo knjigo Za zmago na odru – Skrivnosti javnega nastopanja z vsemi značilnostmi, ki jih potrebuje vedeti vsak, ki gre na oder.

Ob 15-letnici so jo na odru pozdravili tudi govorniki predsednik državnega sveta Marko Lotrič, minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković inuspešni poslovnež Janez Škrabec. Nastopili so tudi Nuša Derenda, Helena Blagne, Žan Serčič, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Miki Vlahovič, Luka Markus Štajer in Rebeka Dremelj. Med več kot 300 obiskovalci smo opazili tudi številne menedžerje, župane in znane osebnosti. Andrejo so podprli še: Tanja Skaza, Sabina Sobočan, Franci Pliberšek, Franjo Bobinac, Danica Purg, Sanja Savič, Petra Juvančič, Jože Potrebuješ, Lado Leskovar, Nuška Drašček.

Knjigi avtorice Andreje Jernejčič sta izšli v nakladi 3.000 izvodov, knjige pa se lahko naroči na njeni spletni strani https://andreja-jernejcic.si/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja