Kate Middleton je razkrila, kakšno prošnjo ima navihani princ Louis vsak dan po šoli

Princ Louis, najmlajši sin princa Williama in Kate Middleton, je zaradi svoje igrive osebnosti in živahne narave eden najbolj priljubljenih članov britanske kraljeve družine. Mali princ s svojimi grimasami in norčijami na javnih srečanjih redno nasmeje Britance. Zdi se, da je tudi glavni zabavljač med zidovi palače.

Med obiskom terapevtskega vrta, v rehabilitacijskem centru v Walesu, je Kate v smehu pripovedovala o eni od navad svojega sina, ki bo prihodnji mesec dopolnil pet let. Razkrila je, da se nagajivi Louis po dnevu v šoli najraje igra na prostem. Takoj, ko pride domov vzklikne: “Moram spraviti energijo iz sebe!”

Louis obiskuje šolo Lambrook v Bracknellu v Berkshiru, tako kot njegova sestra Charlotte in brat George. Gre za prvo šolo, ki jo Williamovi dediči obiskujejo skupaj. Vanjo so se vpisali lani septembra. George je trenutno v petem razredu, Charlotte v tretjem in Louis v sprejemnem razredu pripravljalne šole.

Zanimivo je, da so bratje in sestre svojim šolskim prijateljem znani preprosto kot George Wales, Charlotte Wales in Louis Wales. V čast novih naslovov svojih staršev, princ in princesa Walesa, ki sta jih prejela po smrti kraljice Elizabete II septembra lani.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja