Katero žival izbrati za hišnega ljubljenčka, glede na horoskop?

Izbira hišnega ljubljenčka je odvisna od številnih dejavnikov, kot so življenjski slog, velikost doma, čas, ki ga lahko posvetite negi hišnega ljubljenčka itd. Če se odločite, da vas bo vodilo astrološko znamenje, je tukaj nekaj splošnih priporočil.

Ovni so aktivni in energični, zato bodo morda uživali v hišnem ljubljenčku, ki zahteva veliko pozornosti in igre. Primeren je pes terier, jazbečar ali siamska mačka.

Biki so prizemljeni in obožujejo rutino, zato je njihova najboljša izbira hišni ljubljenček, ki se zlahka prilagodi in ne zahteva preveč pozornosti. Na primer zlata ribica ali hrček.

Dvojčki so družabni in radovedni, zato bi lahko uživali v družabnem ljubljenčku. Za njih je papiga, zajec ali pomeranec.

Raki so nežni in občutljivi, zato potrebujejo ljubljenčka, ki jim bo dal občutek varnosti. Lahko je perzijska mačka ali čivava.

Levi so strastni in imajo veliko energije. Zaradi teh lastnosti bi se lahko razumeli z nemškim ovčarjem ali škotskim terierjem.

Device so organizirane in praktične, zato se bodo najbolje obnesle s hišnim ljubljenčkom, ki ga je enostavno in rutinsko trenirati. Dobra izbira je pudelj ali britanska kratkodlaka mačka.

Tehtnice so družabne in uravnovešene, zato bodo morda uživale v hišnem ljubljenčku, ki je miroljuben in ljubek. Za njih se priporoča kavalirski španjel kralja Charlesa ali ruska modra mačka.

Škorpijoni so strastni in intenzivni, zato potrebujejo ljubljenčka, ki je drzen in izzivalen. Takšna sta rotvajler ali egipčanski mau.

Strelci so pustolovski in radi raziskujejo svet, zato bi lahko uživali v hišnem ljubljenčku, ki bi jih spremljal na njihovih dogodivščinah. Primerna spremljevalca sta labradorec ali papiga.

Kozorogi  so resni in osredotočeni, zato jim bo najboljša družba hišni ljubljenček, ki jim bo pomagal pri sprostitvi in ​​smehu. Primerna sta beagle in siamska mačka.

Po pričakovanjih so za Ribe najboljša izbira ribe, mirne in pomirjujoče živali, ki jih je lahko zelo zabavno opazovati. Prav tako ne zahtevajo veliko pozornosti, razen rednega hranjenja in čiščenja akvarija.

Vodnarji obožujejo mačke, ki so neodvisne, tako kot oni sami. Lahko bi se dobro razumeli tudi s pticami, ki delujejo pomirjevalno.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja