Sol na Shakirino rano: Nasmejana Piquéja in Claro ujeli na sprehodu v Barceloni

Nasmejana Piqué in Clara sta bila na sprehodu, par se je držal za roke in videti sta bila dobro razpoložena. Nekdanji nogometaš je sproti odgovarjal na novinarska vprašanja. Zanikal je psihične težave svoje mlade izbranke.

Upokojenega nogometnega zvezdnika Gerarda Piquéja in njegovo novo izbranko Claro Chi Marto so novinarji ujeli dobre volje na sprehodu po ulicah Barcelone.

Piqué je s sprotnim odgovarjanjem na novinarska vprašanja poskušal utišati govorice o napadu anksioznosti, ki naj bi ga imela Clara Chia. Objavljeno je bilo tudi, da so jo sprejeli na zdravljenje na zasebno kliniko.

Dober poskus

“Napad anksioznosti? Napad tesnobe? Imeti napad anksioznosti je zelo zapleteno. Prosim, res,” je rekel v smehu. Clara ni odgovorila nič, a je tudi sama pokazala odločno in vedro plat ter se začela glasno smejati.

Na vprašanje, ali 7. februarja praznujejo Clarin 24. rojstni dan, je Piqué takoj odgovoril, da poseben dan njegovega dekleta ne pride na ta datum.

“O čem govorite? Mislim, da se motite. Lep poskus, iskreno, bilo je zelo dobro, če sem iskren, imeli smo se super,” se je pošalil.

Par je hodil precej hitro, se držal za roke in se gledal od blizu.

https://twitter.com/fatishakifan1/status/1625644094495113217?s=20&t=BEpojTGBLS8BRvSoX2JA2Q

vir Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Shakira z maščevalno pesmijo Diss podira latinske rekorde gledanosti na YouTubu

Pesem Shakire o njenem nekdanjem partnerju Gerardu Piqueju, ki jo je prevaral, je podrla rekorde na YouTubu. Videospot za Out of Your League se je v 24 urah ogledalo več kot 63 milijonov krat, zaradi česar je najbolj gledana latino pesem v tem časovnem obdobju… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja