Parada plesa: Nekdanji plesalec Bolera pleše na turneji Eras Tour pevke Taylor Swift!

Parada plesa: Plesalec, koreograf in pedagog Jan Ravnik že nekaj let živi v Ameriki, kjer se poleg plesa uspešno ukvarja tudi z manekenstvom oziroma ‘modelingom’. Pred nekaj dnevi pa je na svojem Istagram profilu razveselil z novico, da mu je uspelo priplesati v plesni del ekipe na turneji Eras Tour zvezdnice Taylor Swift.

Neskončno sem hvaležen, da sem del Eras Tour. Še vedno ne morem z besedami opisati, kako se počutim po otvoritvenem večeru! Nikoli si nisem mislil, da lahko mali prebivalec Slovenije pride tako daleč, ampak tukaj smo,” je čustveno napisal pod fotografijo s Taylor.

Brez dvoma je za Janovo kariero zaslužna Nika Kljun, saj mu je pokazala pot, kako uspeti v Ameriki, in na začetku prihoda v Ameriko je bil tudi njen ‘cimer’. Pod Janovo fotografijo je napisala: “Vse trdo delo je poplačano. Kot velika ponosna mama zdaj vriskam! Nebo je meja!”

Z njim se je veselil tudi Anže Škrube, ki prav tako že dolga leta živi v Ameriki. Tako ima zdaj Slovenija kar tri plesne mojstre na ameriških tleh, če seveda ne štejemo še tistih na polju sodobnega plesa.

Danes sedemindvajsetletni Jan iz Bohinja je izjavil za naš portal leta 2017, tik pred odhodom v Ameriko: 

Jan je bil ne glede na razdaljo tudi redni koreograf za tekmovalne nastope plesalkama Lani Smolnikar in Klari Senica, ki sta z njegovimi kreacijami osvajali naslove svetovnih prvakinj… več na Parada plesa.

Foto: Instagram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja