Popoln romantični film za vsako znamenje horoskopa

Romantični filmi so bili vedno priljubljena zvrst mnogih gledalcev. Vendar pa je izbira popolnega romantičnega filma lahko težka naloga. Da vam bo lažje, predstavljamo popoln romantični film za vsako znamenje horoskopa.

Oven: Umazani ples (Dirty Dancing 1987)

Umazani ples je klasika med romantičnimi filmi, ki bo Ovna zagotovo pritegnila zaradi svoje strastne in energične zgodbe. Zgodba se odvija poleti 1963 in spremlja mlado Baby, ki se med družinskimi počitnicami zaljubi v plesnega inštruktorja Johnnyja. Ta film, ki združuje ljubezen, ples in boj proti družbenim predsodkom, se odlično ujema z ognjevitim duhom Ovna.

Bik: Čokolada (Chocolat 2000)

Film spremlja Vianne, ki odpre čokoladnico v konzervativni francoski vasi in njeno romantično razmerje s skrivnostnim popotnikom Rouxom. Ta sladka in topla zgodba bo odlično zadovoljila sentimentalnost in ljubezen do užitkov, ki ju Bik ceni.

Dvojček: Helenini ljubezni (Sliding Doors 1998)

Ta film z Gwyneth Paltrow v glavni vlogi je popoln za radovedne dvojčke in ustreza njihovi nagnjenosti k razmišljanju o alternativnih scenarijih in možnostih. Film raziskuje, kako lahko en trenutek spremeni celotno življenje posameznika.

Rak: Beležnica (The Notebook 2004)

Film, posnet po romanu Nicholasa Sparksa, sledi ganljivi in ​​čustveni ljubezenski zgodbi med Allie in Noahom, ki se borita s socialnimi ovirami in časom. Ta močan film bo popolnoma ustrezal čustveni naravi raka.

Lev: Titanik (Titanic 1997)

Levi obožujejo velike ljubezenske zgodbe in Titanik je ena najbolj znanih in najlepših. Ta filmska klasika z Leonardom DiCapriom in Kate Winslet popolnoma ustreza leovi potrebi po drami in strasti.

Devica: Ko je Harry srečal Sally (When Harry Met Sally 1989)

Device so analitične in racionalne in ta ikonični romantični film jim zagotavlja idealno ravnovesje med ljubeznijo in resničnostjo. Zgodba o prijateljstvu, ki preraste v ljubezen, bo devicam zelo všeč.

Tehtnica: Polnoč v Parizu (Midnight in Paris 2011)

Tehtnice so ljubiteljice umetnosti in lepote in ta film Woodyja Allena odlično odraža njihovo eleganco in prefinjenost. Z romantičnim Parizom kot kuliso film raziskuje ljubezen in ustvarjalnost. Tehtnicam bo všeč optimističen ton in zanimivi liki.

Škorpijon: Duh (Ghost 1990)

Škorpijoni so strastni in ta klasični film s Patrickom Swayzejem in Demi Moore jim daje globoko čustveno povezanost, ki jo iščejo. Ljubezenska zgodba, ki presega smrt, se bo zagotovo dotaknila src škorpijonov.

Strelec: Pred sončnim vzhodom (Before Sunrise 1995)

Strelci so pustolovskega duha in radi potujejo. Ta film o dveh mladih ljudeh, ki se srečata in preživita noč na sprehodu po Dunaju, pa se popolnoma prilega njegovemu karakterju. Spontanost in svoboda, ki ju film ponuja, bo navdušila vsakega strelca.

Kozorog: Prevzetnost in pristranost (Pride and Prejudice 2005)

Kozorogi cenijo tradicijo in klasiko in ta britanski film, posnet po romanu Jane Austen, jim daje popoln odmerek romantike in družbenih norm. Ljubezenska zgodba med Elizabeth Bennet in gospodom Darcyjem bo zagotovo osvojila srca kozorogov.

Vodnar: Večno sonce brezmadežnega uma (Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004)

Vodnarji so inovativni in nekonvencionalni in ta film z Jimom Carreyjem in Kate Winslet jim daje izviren pogled na ljubezen in odnose. Film raziskuje teme spomina, identitete in čustvenih povezav, kar bo zagotovo pritegnilo pozornost vodnarja.

Ribe: Amelie (Amélie 2001)

Ribe so zasanjane in sočutne in ta očarljivi francoski film z Audrey Tautou v glavni vlogi jim daje popoln odmerek domišljije in ljubezni. Amelie je nežna zgodba o dekletu, ki pomaga drugim in hkrati najde ljubezen do sebe.

vir Foto: Pixabay

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja