Želite, da se vaš parfum vonja čim dlje?

Na katere dele telesa razpršiti parfum? Kako podaljšati njegovo obstojnost? Katerim napakam se je treba izogibati? Tukaj so odgovori na vsa vprašanja o nanosu vašega najljubšega parfuma, da bi podaljšali in utrdili njegovo dišečo sled, ne da bi porabili celo stekleničko. Upoštevajte 3 zlata pravila in dišali boste ves dan.

Kam nanesti parfum, da bo dišal veliko dlje?

1. Razpršite parfum na strateške točke

Coco Chanel  je svetovala, da nanesete dišavo na tista mesta, kjer želite biti poljubljeni. In to je dober trik. Parfum razpršite na razdalji 10 do 20 cm od kože, na vsako pulzno točko vašega telesa.

  • v pregib vratu, od spredaj in zadaj,
  • med ušesi in lasmi,
  • na dekolteju, med dojkami,
  • na obeh zapestjih (pri tem nikoli ne drgnite roke ob dlan),
  • v pregibih komolcev.

Toplota, ki jo oddajajo pulzne točke, bo pomnožila dišavo parfuma in podaljšala njegov vonj.

2. Uporabljajte negovalno kozmetiko z enako dišavo

Gel za prhanje, mleko za telo, vlažilna krema, dezodorant, meglica za lase… Številne blagovne znamke poleg parfumske vode ponujajo celotne linije izdelkov z enakim vonjem. To je odličen način, da bolj dišite, ne da bi prehitro izpraznili stekleničko svojega najljubšega parfuma.

3. Parfum vedno nanesite na dobro navlaženo kožo

Parfum se ne oprime suhe kože, zato ga je najbolje nanesti po prhanju ali takoj po nanosu vlažilnega losjona na telo. Parfumske molekule se bodo vezale na kremo, kar bo podaljšalo njeno obstojnost čez cel dan. Da se vonji ne bodo mešali, uporabljajte le neodišavljene vlažilne formule ali še bolje losjon za telo iz vaše linije parfumov.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja