Zlatan in Helena Ibrahimović pritegnila poglede na Via Montenapoleone

Znani nogometaš Zlatan Ibrahimović in njegova partnerka Helena Seger sta v milansko konico prispela na aperitiv in ustavila promet na ulici Via Montenapoleone.

Njegovo epsko zgodbo o poti do športnih uspehov in mladinskega idola po vsem svetu so večkrat opevali. Zlatan Ibrahimović ima vedno adute, s katerimi nas preseneča. To je vsekakor njegovo leto: svetovno ljubljeni Zlatan bo oktobra praznoval 42. rojstni dan. Zdi se, da si je končno povsem opomogel od številnih poškodb, ki so ga pestile in se vrača na igrišča. V začetku leta 2023 je navdušil in nasmejal svet kot obraz kampanje za švedsko verigo H&M. Njihova zvezda je hollywoodska igralka Jane Fonda, pionirka aerobike. Zlatanu je pokazala več neprecenljivih individualnih treningov za vzdrževanje kondicije. Poleg tega je bil v kinematografih uspešno predvajan celovečerni film o norčavih galskih junakih Asterixu in Obelixu. V filmu ščitita svojega dedka pred vpadom Rimljanov, v katerem je pomembno vlogo odigral Zlatan Ibrahimović.

Kolikšna je Zlatanova priljubljenost, najbolje pričajo prizori iz milanske špice, kjer se je v belem ferrariju vozil s svojo življenjsko sopotnico Heleno Seger. Ne le, da je neporočen par pritegnil vse poglede, ampak je nastal takšen vrvež, da sta obstala v prometu na ulici Via Montenapoleone. Tja sta bila namenjena na aperitiv.

Zlatan in Helena par že 20 let

S Heleno Seger vzgaja sinova Maximiliana in Vincenta Ibrahimovića. Švedska Beyonce, kot so tamkajšnji mediji poimenovali Heleno Seger, pa je enajst let starejša od njega in trideset centimetrov nižja od svojega korpulentnega partnerja. Nerazdružljiva sta že dve desetletji, spoznala sta se, ko je Zlatan s športnim ferrarijem trčil v njen mercedes, zaradi česar je Helena vpila nanj. “Mislim, da mu je bilo zelo všeč,” je za Elle povedala Segerjeva in dodala, da slavni nogometaš sploh ni njen tip.

A očitno se je zmotila, zato svojega srčnega izbranca redno bodri s tribun. Ni pa tipična WAG-ica, nogometaševa žena, ki slavo svojega partnerja izkorišča za lastno kariero. Nasprotno, zelo je samostojna, njene medijske nastope lahko preštejemo na prste ene roke. Kariero je začela kot manekenka, diplomirala iz ekonomije, ko je spoznala Zlatana, pa je bila menedžerka v tobačni industriji. Čeprav njuno zvezo spremljajo številni trači in govorice, zaljubljeni pogledi povedo, da ljubezen med njima, po dveh desetletjih skupnega življenja, cveti kot prvi dan.

VIR Foto: Pexels  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja