7 trikov, da ličila postanejo odporna na poletno vročino

Uporabite nekaj trikov za poletno ličenje in topljenje ličil ne bo več vaša težava. Morda se vam zdi, da v poletni pripeki ni enostavno narediti obstojnega make-upa. Z nekaj lepotnimi izdelki in nekaterimi modrimi triki za ličenje, permanentni make-up ni nemogoča misija.

Ko se zjutraj naličite za odhod v službo ali na sprehod po mestu, verjamemo, da želite, da vaš make-up obstane ves dan. A poleti vas pogosto ovirajo visoke temperature, povečana vlaga in znoj.

Kako narediti make-up obstojnejši? Samo uporaba vodoodpornih ličil morda ne bo dovolj. In poleg tega pogosta uporaba vodoodpornih ličil ni najbolj zdrava za vašo kožo in oči. Zakaj se potem ne bi zanesli na tehnike ličenja, s katerimi lahko tudi vaša dekorativna kozmetika podaljša obstojnost.

7 trikov za poletni vodoodporen make-up

Nanesite mat osnovo

Primer je osnova za obstojnost ličil. Ne samo, da poskrbi za lepši videz vaše kože in ličil, ampak lahko tudi vpije odvečni sebum in znoj, ki sta glavna krivca za topljenje ličil.

Fiksirajte ličila s pudrom za utrjevanje ličil

Takoj po nanosu tekoče podlage nanesite še transparenten fiksirni puder, ki bo poskrbel, da bodo vaša ličila obstojna ves dan.

Ne pozabite na rdečilo

Rdečilo daje obrazu svež in mladosten videz, a včasih najprej izgine. Da bi to preprečili, poskusite s kremnim rdečilom v paličici, ki je bolj odporno na znoj.

Pred pudrom nanesite sprej za fiksiranje

Pršilo za fiksiranje ličil ustvari neviden sloj, ki preprečuje , da bi voda, znoj ali vlaga pokvarili ličila. Za najboljšo učinkovitost ga razpršite po obrazu pred in po nanosu podlage.

Koristite primer za trepalnice

Uporaba vodoodporne maskare lahko nekoliko pomaga pri vodi in znoju, če pa je nimate, najprej nanesite premaz za trepalnice. S tem izdelkom bo vaša maskara obstojna dlje. Poleg tega lahko primer pomaga narediti vaše trepalnice gostejše in daljše.

Naličite obrvi z voskom

Obstaja izdelek, imenovan vosek za obrvi, ki ni namenjen odstranjevanju dlačic, kot bi morda mislili, temveč zapolnitvi in ​​oblikovanju obrvi. Ne samo, da bodo vaše obrvi lepe, ampak je tudi rešitev za dolgo obstojne urejene obrvi. Dobite ga v barvni ali prozorni izvedbi.

Senčilo nanesite v plasteh

Uporaba vodoodpornega črtala za oči ne zagotavlja, da se ne bo razmazalo. Poleg primerja za senčila je trik, ki bo pripomogel k daljši obstojnosti črtala za oči, nanos senčila v plasti. Prvo plast senčila nanesite pred črtalom za oči, drugo plast pa potem, ko narišete črto. Tako bo površina veke suha, ličila pa obstojnejša.

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja