Affleck je oboževalce razveselil z znanjem španščine

Igralec in režiser Ben Affleck je občinstvu razkril še en talent. V pogovoru za špansko radijsko mrežo La Cadena SER spregovoril v odlični španščini. Iz Hello so sporočili, da občudovalci hvalijo njegovo znanje španščine. Požel je naklonjenost občinstva in sledilcev na družbenih omrežjih, ki so ga ljubkovalno poimenovali Benito.

V intervjuju je Affleck spregovoril o svojem novem režiserskem delu, filmu “Air”. Pojasnil je, zakaj filma ne bi posnel brez dovoljenja Michaela Jordana, čeprav Jordana v filmu ni. “Na vsem svetu ni igralca, za katerega bi občinstvo verjelo, da je Michael Jordan,” je pojasnil v španščini. Oboževalci so bili precej navdušeni nad Benovim obvladovanjem španščine. Čeprav bi kdo mislil, se španščine ni naučil od svoje žene Jennifer Lopez. A oboževalci so veseli, da ima zakonski par še nekaj, kar ju povezuje in da se lahko pogovarjata v dveh jezikih.

V oddaji Kelly Clarkson, pred tremi leti, je Ben pojasnil, da se je španščine naučil kot najstnik. Takrat je nekaj časa preživel v Mehiki na snemanju televizijske serije. Pošalil se je, da je svoji hčerki Violet medtem, ko ji je pomagal pri domači nalogi, nekoč rekel: ”Ni mi pomembno, da ne znam rešiti tvoje naloge iz matematike, ampak v španščini ne boš boljša od mene!”

J.Lo pa je za Hello! pred nekaj leti dejala: ”Španščina je moj prvi jezik in vedno bo del mene. Vedno je bil in mislim, da je pomembno ostati povezan s svojimi koreninami. Pomembno se je zavedeti, od kod prihajaš in biti ponosen na to, kdo si in na svoje poreklo.”

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja