Barva laka za nohte, ki najbolj poudari zagorelo polt

Tudi, če ste bledopolti in težko dosežete, da bi vaša polt postala bronasta, obstaja odtenek laka za nohte, ki bo najbolje poudaril vašo poletno polt.

Marsikdo svojo zagorelo kožo rad poudari s snežno belim ali nude lakom za nohte, a ta barva ne pristaja vsem. Pravzaprav svetle barve laka veliko bolj pristajajo bledi polti. Med njimi izstopa koralni odtenek. Če vprašate nas, je najlepša kombinacija rdeče, oranžne in roza. Ta svetla barva breskve je osupljiva in drzna ter se lahko zlije z vašim videzom na eleganten, a igriv način.

Kateri odtenek koralnega izbrati?

Ne samo, da lahko koralna manikura in pedikura poudarita vaš, od sonca temnejši, ton kože, temveč tudi pomladita celoten videz vaših rok. Če imate svetlo kožo, izberite koralni lak z rožnatim podtonom. Če je vaš ten polti srednji, vam bo najbolj pristajal svetel, koralno oranžen lak za nohte. Ženske z olivno poltjo pa imajo srečo, da jim pristajajo vsi koralni odtenki, močna oranžna pa lahko vizualno pomladi videz vaših rok.

Ne glede na to, ali gre za preprost koralni lak za nohte ali poslikavo nohtov v oranžnih odtenkih, breskova nohti naredijo močan vtis in poudarijo vašo zagorelo polt. Zato izberite koralne lake za nohte, ki jih lahko uporabljate celo poletje. Tako na nohtih na rokah kot na nogah.

vir Foto: Pexels Portal24

Ne spreglejte…

3 najbolj priljubljene barve letošnje poletne pedikure

Ste pripravljene na poletne sandale? Do poletje je le še nekaj tednov. Da bodo vaši nohti zasijali v sandalih na asfaltu ali blaženo bosi na pesku, postane pedikura prioriteta ljubiteljev lepote. Ne glede na to, ali ste zvesta obiskovalka salona, ​​ki obožuje manikuro z gelom, ali imate raje hitro lakiranje nohtov doma, ti trije brezčasni odtenki lakov za nohte bodo vladali poletju 2023… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja