Izboljšajte učinek kreme proti celulitu, da izkoristite njeno formulo

Tako, kot pri negi obraza, je učinkovitost kreme proti celulitu pravzaprav odvisna od tega, kako in kako pogosto jo uporabljamo. Tukaj je nekaj trikov za izboljšanje njene učinkovitosti. Odprite katero koli revijo za ženske in skoraj v vseh boste našli oglase za kreme proti celulitu. Obljubljajo, da bodo zmanjšale videz pomarančne kože, ki mnogim ženskam povzroča preglavice.

Kofein, retinol in številni botanični izvlečki so hvaljeni kot glavne sestavine v formulah krem ​​proti celulitu. Razprave o njihovi učinkovitosti se nadaljujejo, a če ste že kupili kremo proti celulitu, jo izkoristite.

Kako izboljšati efekt anticelulitne kreme

1. Naredite piling

Preden začnete uporabljati kremo proti celulitu, naredite mehanski ali kemični piling telesa, da odstranite odmrle kožne celice. Zahvaljujoč temu koraku bo formula vašega anticelulitnega izdelka lažje prodrla v kožo.

2. Vsak dan po tuširanju uporabite kremo proti celulitu

Najboljši trenutek za nanos kreme proti celulitu je po tuširanju. Ko jo nanesete, z oblačili počakajte nekaj minut, da se krema vpije v kožo in ne ostane na oblačilih. Da bi bil ta lepotilni ritual čim bolj učinkovit, je zelo pomembno, da smo dosledni in kremo nanašamo vsakodnevno.

3. Kremo nanesite s krožnimi gibi navzgor

Zelo pomembno je, kako boste kremo proti celulitu nanesli na telo. Za najboljše rezultate jo vtrite v kožo s krožnimi gibi in nežno povlecite kožo navzgor. Na ta način boste spodbudili cirkulacijo, krema pa se bo bolje vpila v kožo. Za še boljši učinek si priskrbite silikonske rokavice, kot se uporabljajo pri profesionalnih tretmajih.

Kdaj lahko pričakujete rezultat ?

Pri večini krem ​​traja vsaj osem tednov, preden začnete opažati kakršno koli izboljšanje. Vendar bodimo iskreni, celulita se je izjemno težko znebiti. Če ga res želite zmanjšati, je najbolje, da poleg kreme proti celulitu uporabite kombinacijo metod, ki zmanjšujejo maščobno tkivo, stimulirajo kolagen in izboljšajo splošno zdravje in lepoto kože.

vir Foto: Pexels Portal24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja