Drew Barrymore je pokazala kaos v svoji sobi

Ameriška igralka Drew Barrymore je objavila video, v katerem je pokazala, kako je izgledala njena spalnica pred in po čiščenju.

Rekla je: “Pokaži mi svojo sobo, prej in potem, ko jo pospraviš. Jaz bom prva začela.”

Pokazala svojo spalnico

Na začetku videa lahko vidite knjige in papirje razmetane po vsej sobi. Pokazala je neurejeno kopalnico in omaro, iz katere štrlijo oblačila. Na koncu videa pa Drew pokaže, kako je vse pospravila. Med snemanjem tega videa je bila Drew v navadnih domačih oblačilih in brez kančka ličil.

Oboževalci so navdušeni

Video je bil objavljen na TikTok-u in je zbral 1,5 milijona ogledov. Njeni oboževalci so navdušeni, da je Drew pokazala tudi to plat sebe, da je tudi ona samo človek in ni v vsem popolna. Hvaležni so ji, da jih je, s svojo objavo, spodbudila k pospravljanju lastnih stanovan.

Nekaj komentarjev pod posnetkom: “Ali je njena hiša videti kot običajna hiša? Ne kot hiša, ampak kot dom. Zaradi tega jo še bolj ljubim.”, “Taka kot mi je.”, “Bil je dan, ko se je začelo, noč, ko se je končalo, tako vem, da je pospravila sama.”, ”Všeč mi je, da je njen dom videti kot dom, ne kot umetniška razstava.”, ”Hvala, ker si nam pokazal svojo realnost.”

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja