Vroča Saša Lendero pod seksi obleko kar brez modrčka

Pevka Saša Lendero je bila vedno velika lepotica in tako je tudi dan danes, še vedno ima namreč sanjsko postavo.

Pevka Saša Lendero v tem letu preživlja težke čase. V  začetku leta je z javnostjo delila, da se z glasbenikom Miho Hercogom po 20 letih razmerja ločujeta in da gresta vsak svojo pot.

Mnogi so bili ob tem v šoku in zdelo se je, da se kaj takšnega zares ne more zgoditi. Saša in Miha sta namreč do zdaj veljala za par, ki vedno uspe premagati vse krize in padce.

A zdi se, da je bila tokratna kriza tudi za njiju prevelika. Odločila sta se, da ni druge rešitve, kot da podpišeta ločitvene papirje.

Spomnimo…

Vsi izkusimo izgube

Vsi izkusimo izgube, a jih je bilo v njenem življenju v zadnjih nekaj letih premnogo je zapisala in nadaljevala: “Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve … In morda bom nekoč tudi jaz razumela …”… več tukaj.

Ne glede na vse, pa Saša ne kloni, na vsakem koraku še vedno jemlje dih in kaže pogumen obraz. Takšnega je imela tudi takrat, ko je nosila čudovito obleko, pod katero pa ni nosila modrčka in mnogi so ob pogledu na njo kar obnemeli. Videti je bila zares sanjsko.

Prav gotovo bi ji ob pogledu na takšno fotografijo mnogi želeli delati družbo, prav gotovo pa ji ob takšnih posnetkih oboževalcev ne manjka.

Vir Foto: Zajem zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja