Kaj dragi ženski podariti za dan žena? Imamo ideje!

Bliža se mednarodni dan žena. 8. marca praznujemo gospodarske, politične in družbene dosežke žensk. Darilo je odličen način izražanja hvaležnosti in priznanja za prispevek žensk v naših življenjih.

Da bi izrazili vaše spoštovanje do žensk, vam ponujamo ideje za darila za dan žena, ki jih lahko podarite svoji dragi osebi ženskega spola.

Nakit

Večina žensk obožuje nakit, pa naj bo to lep prstan, dober par uhanov, zapestnica ali ogrlica. Z nakitom skoraj ne morete zgrešiti. 

Ličila

Če je velika ljubiteljica ličil, potem nova šminka, rdečilo ali puder zagotovo ne bodo odveč. Kupite ji boljša ličila ali kakšen set ličil.

Parfum

Vsaka ženska obožuje parfume, če veste, kateri ji je všeč, potem izberite nekaj kar je všeč vam… zagotovo bo cenila vaš trud.

Torbe za čez ramo

Vsaka ženska potrebuje majhne dnevne ali večerne torbice. Izbira je res velika.

Organizator ličil

To je odlično darilo, za katerega bo hvaležna vsaka ženska. Podarite ji lahko velike steklene organizatorje ali torbice, v katere boste lahko organizirali ličila, ko bo potovala. 

Denarnica

Daj ji novo denarnico. Manjši ali večji, najpomembnejše je, da je dovolj prostora za shranjevanje vseh kartic, kovancev in gotovine. 

Izdelki za nego kože

Izdelki za nego kože so odličen način, da ljubljeno osebo presenetite z nečim lepim in praktičnim. 

Okvir za slike

Podarite ji čudovit okvir z eno od svojih fotografij. 

Dišeči osvežilci

Vsaka ženska ima rada, ko v njenem domu lepo diši. Lahko ji podarite difuzor, dišečo svečo ali paličice za osvežitev zraka.

Rokovnik

Trdo vezani registratorji jim bodo pomagali pri snemanju stvari na delovnem mestu. 

Pametna ura

Moderne, elegantne ure se bodo lepo podale vsaki ženski. 

vir Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja