Dragoceni trenutki: Kaj po ločitvi s sinovoma počne Jerca Legan

Jerca Legan, publicistka in antropologinja, je pred nekaj dnevi praznovala svoj 46. rojstni dan. Preko družbenega omrežja je delila nekaj utrinkov, ki so nastali ob dogodku. S fotografijo je najprej pokazala čudovit šopek in kako uživa v družbi svojih dveh sinov, Rubna in Titana.

”Mavrica čudovitih želja, ko ljubezen teče…hvaležna za vse, zapečateno z objemom,” je pripisala poleg fotografij, ki si jih lahko pogledate spodaj.

Svoja dva sinova je pred kratkim opisala za Žurnal24.

”Mlajši zelo lepo riše, starejši pa je bolj racionalen, matematik in bolj discipliniran. Oba sta nogometaša, pa tudi igralca, pogosto sodelujeta v mladinskih serijah in filmih. Trenutno snemata spot za Nogometno zvezo o sovražnem govoru in lahko rečem, da imata tudi socialni čut zelo dobro razvit. Vidi se, da prihajata iz gnezda, kjer nam je mar za druge. Tako meni kot njuni babici, ki je socialna delavka. Res to obdobje ni najlažje in je zelo občutljivo, a veselim se časa, ko bomo vsi skupaj zadihali s polnimi pljuči,” je povedala za omenjeni portal.

vir Foto: Twitter


Ne spreglejte…

Milan M. Cvikl naj bi mučil bivšo ženo Jerco Legan

Jerca Legan publicistka in antropologinja, nekdanja partnerka politika Milana M. Cvikla, je v intervjuju za revijo Jana presenetila in opisala življenje z zdajšnjim viceguvernerjem Banke Slovenije.

Legan je povedala, da jo je nekdanji partner, s katerim imata dva sinova, po 15-ih letih zakona začel zaničevati. Javno jo je začel blatiti in nenehno kritizirati. Dejala je, da ni nič več naredila prav in da je ves čas živela v strahu. Življenje z možem je, kot pravi antropologinja, postalo nevzdržno tako zanjo kot za njuna otroka… več na Portal24.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja