Umrl je Madonnin starejši brat Anthony Ciccone

Anthony Ciccone Madonnin brat je umrl v starosti 66 let. Ciccone je bil eden od sedmih bratov in sester zvezdnice. Umrl je v petek zvečer.

Boril se je z alkoholizmom in naj bi bil dolga leta brezdomec, na neki točki je živel pod mostom. Njegov svak Joe Henry je novico objavil na Instagramu. Poleg njegove črno-bele fotografije je zapisal, da je “zapustil tu zemeljsko življenje

“Poznam ga od svojega 15. leta, od pomladi najinega življenja v Michiganu,” je zapisal pevec in tekstopisec Henry, ki je poročen z Madonnino sestro Melanie Ciccone.

Vzrok smrti še ni razkrit.

Madonna Anthonyjeve smrti, ni javno komentirala je pa pop zvezdnica všečkala objavo Joeja Henryja na Instagramu.

Madonna je z Anthonyjem in drugimi brati in sestrami odraščala v mestu Detroit v Michiganu. Leta 1978 preselila v New York, da bi nadaljevala kariero v plesu in glasbi. Anthony je ostal v Michiganu.

Leta 1963 so zaradi raka dojke izgubili mamo.

vir Foto: Pixabay

Ne spreglejte…

Madonna po fotografijah, ki so šokirale: ‘Fotoaparat z dolgim ​​objektivom bi popačil vsak obraz’

Mediji so me vedno poniževali, a z veseljem utiram pot drugim ženskam, je v objavi na Instagramu zapisala kraljica popa – Madonna.

Večno kontroverzna mega zvezdnica Madonna, se je na Instagramu odzvala na plaz negativnih komentarjev.

Prejela jih je za svoj nastop na sobotnih Grammyjih. Mnogi so brez dlake na jeziku komentirali njen napihnjen in napet obraz. Obžaluje, da je “svet, v katerem živimo, prežet s staranjem in mizoginijo”, kar je občutila v kritikah, ko je fotografija njenega obraza od blizu postala viralna… več na Portal.24si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja