Kaj se skriva za zvezdniško dramo na družbenih omrežjih?

Internet ne neha razpravljati o drami, ki je nastala med zvezdniško družbo Seleno Gomez, Kylie Jenner in Hailey Bieber. Razprava je bila še posebej burna, potem ko je Justin Bieber gostom na svoji nedavni 29. rojstni dan podaril drage vžigalnike. Na njih je vgravirano: “Hvaležen sem, da nisem dobil tistega, kar sem mislil, da si želim.” Zaradi te poteze so Selenini oboževalci Justina in njegovo ženo Hailey obtožili, da sta s tem sporočilom subtilno namigovala na njegovo nekdanjo zvezo z Gomez.

Kako se je vsa drama začela?

Toda ta drama slavnih se je začela prej. Konec februarja je Selena na TikTok objavila video, v katerem je sledilcem povedala, kako je po nesreči pretiravala z plastificiranjem obrvi. Le nekaj ur pozneje je Hailey na Instagramu objavila video s Kylie Jenner. Dekleti sta v ospredje postavili svoje obrvi. Forbes piše, da so Selenini oboževalci to potezo vzeli za provokacijo.

Potem, ko je začelo naraščati število komentarjev oboževalcev, sta Kylie in Selena zanikali govorice o prepiru. Gomez je nato na družbenih omrežjih objavil, da so takšne govorice “res nepotrebne.” Zahvalila se je tudi oboževalcem, ki so ji pisali, da je vedenje pevke, po razhodu z Justinom, pohvale vredno.

Selena se je nato sklicevala na zvezdniško pevko Taylor Swift. V središče pozornosti je prišla, ko se je na TikToku pojavila teorija, da je Swiftova pesem Question, iz zadnjega albuma Midnights, posvetila drami Selena-Hailey. Gomez je branila Taylor in jo opisala kot “eno najboljših v celotni igri”. A drama se tu ni ustavila.

Selena je sporočila, da si jemlje odmor od družbenih omrežij

Kmalu zatem je Selena sporočila, da si jemlje odmor od družbenih omreži. To se je zgodilo v trenutku, ko je zasedla prvo mesto najbolj spremljanih žensk na Instagramu. Ta naslov je prevzela od Kylie Jenner.

Selena je na TikToku povedala: “Spet si vzamem odmor od družbenih omrežij, ker vse to postaja že malce smešno. Stara sem 30 let in res sem prestara za to. Ampak vse vas imam zelo rada in se kmalu vidimo. Samo malo si bom oddahnila od vsega.”

Nato se je pojavil videoposnetek TikTok, ki ga je naredil eden od njenih oboževalcev. V videu namiguje, da je bil videoposnetek Hailey Bieber, objavljen januarja na socialnem omrežju, “subtilen udarec” Selene Gomez.

Hailey, Kendall in Justine Skye so namreč objavile skupni videoposnetek na TikToku. V njem so se uglasbile ob zvoku: “Ne rečem, da si je to zaslužila, ampak božji čas je vedno pravi.” Domnevno  besedilo namiguje na fotografije “nepopolne” postave Selene Gomez.

Številni oboževalci so bili prepričani, da videoposnetek govori o Seleni. Hailey so označili za “ljubosumno psico”. Nato je ta posnetek izbrisala in dejala, da ni bil njen namen žaliti Selene ter da je zvok uporabila, ker je v trendu. Selena je nato svojim oboževalcem sporočila, da je “takšne stvari ne motijo”.

Oboževalci so podprli Seleno

Gomez se je na koncu zahvalila oboževalcem za njihovo podporo in jih pozvala, naj bodo “prijaznejši”.

V komentarju videa, na TikToku, je zapisala: “Hvala in zelo vas imam rada. Globoko sem hvaležna za vsakega od vas. Neverjetno me osrečujete. Prosim, bodite prijaznejši in upoštevajte duševno zdravje drugih. Bila sem žalostna in vsem želim le dobro.”

Številni oboževalci so stopili v bran Seleni Gomez in začeli vabiti tudi druge, da ji sledijo. Kylie in Hailey pa naj nehajo slediti na družbenih omrežjih. Število njihovih sledilcev je hitro začelo upadati za več sto tisoč ljudi. Selena pa je s 381 milijonov prišla na trenutnih 395 milijonov.

Selena je bila dolgo časa v razmerju z Justinom Bieberjem. Večkrat sta prekinila, nazadnje pa se je to zgodilo maja 2018. Hailey Bieber je zasnubil le tri mesece kasneje, kar je zmotilo številne oboževalce.

Foto: Selena Gomez Twitter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja