Kakšen preobrat: Clara je prevarala Piqueja z njegovim kolegom

Clara je poskrbela za velik preobrat v ljubezenskem trikotniku. Nogometu posvečen španski portal piše, da zveza med nekdanjim nogometašem in študentko ni tako trdna in srečna, kot se zdi.

Ena najbolj spremljanih ljubezenskih prekinitev, zadnjih mesecev, je zagotovo razhod latino dive Shakire in nekdanjega nogometaša Gerarda Piqueja. Najprej se je razvedelo, da se po 11 letih ločujeta. Nato sta se mesece na sodišču dogovarjala, kako bosta naprej vzgajala oba sinova. Na koncu pa je v javnost pricurljal pravi razlog za razhod. Nezvestoba Gerarda Piqueja in novo razmerje s študentko Claro Chia Marti, ki je delala v njegovem društvu. Zadnja novica je razdelila svet na dva tabora. Shakira je skozi pesmi, ki jih je objavila v začetku leta, razkrila marsikaj, kar misli in čuti.

Potem, ko je novo izbranko, svojega bivšega, primerjala s Casio in Twingom, sebe pa z Rolexom in Ferrarijem, ji Gerard ni ostal dolžan. Omenil je, da je Casio postal njegov sponzor in je prišel delat v Twingo.

Skrivno razmerje

Kot kaže, drama med Piquejem in Shakiro še zdaleč ni zaključena. Španski mediji pa že pišejo o novem preobratu situacije. Neverjetno, tako kot v kakšni nogometni telenoveli. Portal Šport piše, da se je pojavil nov ljubezenski trikotnik, v katerega sta, zaradi nezvestobe, vpletena Pique in Chia. Španska medijska hiša piše, da ima Piquejeva nova izbranka, skrivno razmerje z nekdanjim trenerjem Barcelone Josepom Pepom Guardiolo.

Pep Guardiola je dejal, da pozna Claro, ker so njegovi otroci hodili v isto šolo kot ona. A trikotnik nezvestobe, ki sta ga začela Pique in Chia, se le širi in menja akterje. Chia se je namreč, kot pišejo barcelonski mediji, zapletla z Guardiolom, da bi se maščevala Piqueju. Ta naj bi se, za njenim hrbtom, zbližal z mlado odvetnico.

V javnih nastopih ali objavah na družbenih omrežjih, se zdi, da med parom ni težav. Vemo pa, da svet interneta le redko predstavlja realnost.

Pique je pozornost medijev posvetil tudi svojemu osebnemu življenju. Svoje stališče je zagovarjal z besedami, da ima vsak pravico živeti po svojih pravilih. Povedal je: “Rojeni smo, da počnemo, kar želimo. Če se s tem drugi ne strinjajo, mi je vseeno. Če si slaven, poskušajo na tebi najti napake. Če si uspešen, je to zato, ker imaš veliko denarja. Če nisi uspešen, si neuspešen. Vedno je enako. Živite svoje življenje.”

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja