Kourtney Kardashian s fotografijo iz kopalnice izzvala oboževalce

Kourtney je ob kopalni kadi in straniščni školjki postavila krožnike s hrano, ki bi lahko vključevala ‘degustacijski meni’ iz pekla, polnega bakterij.

Ni vse zlato, kar se sveti na družbenih omrežjih. To se je pokazalo po odzivih oboževalcev Kourtney Kardashian na njene nenavadne kopalniške navade. Resničnostna zvezdnica je imela v ponedeljek na svojem Instagram profilu sliko, ki si jo redkokdo želi videti v kakšni kopalnici. Kaj šele zvezdnice popularne ameriške kulture, ki bi jim življenjski slog in higienske navade morale biti vzor.

V prostor, ki bi moral biti samo njen, je 43-letna žena ameriškega glasbenika Travisa Barkerja postavila ogromne krožnike hrane. Pravzaprav je napol pojeden “degustacijski krožnik” postavila okoli kopalne kadi. Krožnik s hrano pa postavila na pokrito straniščno školjko. Šokirani sledilci, ki jih je 216 milijonov, so razvado opisali kot “nagnusno.”

“Hej, res moraš jesti tam, kjer boš pa veš kaj …?”, je zanimalo oboževalce.

Kourtney je škandal hitro naslovila s čustvenim simbolom, ki nakazuje, da jo je reakcija zmedla. Daily Mail poroča, da komentarjev niti ni vzela resno. Skratka, mami treh otrok, 13-letnega sina Masona, desetletne hčerke Penelope in osemletnega sina Reigna, ni jasno, kaj je v njeni zgodbi sporno.

V kopalnici je bilo vse, skupni imenovalec zgodbe s hrano, ki je ne sme jesti tam, kjer se je odločila, bi lahko bil marketinški trik.

Na platformi Hulu izšel prvi napovednik nove, tretje sezone resničnostnega šova Kardashians, ki ga bodo začeli predvajati 25. maja. Morda je le želela “zakuhati” vzdušje pred projekcijo. Ali gre za “navlako” ali grdo razvado, bomo izvedeli maja.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja