Pevec Backstreet Boys: razhod z ženo je začasen

Ameriški pevec skupine Backstreet Boys AJ McLean se po enajstih letih zakona “začasno” razhaja z ženo Rochelle. Na ta poseben način načrtujeta boljšo skupno prihodnost.

Pevec je član najpopularnejše fantovske skupine devetdesetih Backstreet Boys. Skupaj z Nickom Carterjem, Howiejem Doroughom, Brianom Littrellom in Kevinom Richardsonom imajo kar nekaj uspešnic: “Everybody (Backstreet’s Back)”, “Quit Playing Games”, “As Long As You Love Me”, “The One”, “The Call”, “Shape Of My Heart” in “I Want It That Way” so oboževalce po vsem svetu spravile v trans.

A vse to očitno ni bilo dovolj, da bi obdržal ženo Rochelle. AJ McLean se po enajstih letih zakona z ženo razhaja. Kot pravita, je njun razhod začasna in naložba za boljšo skupno prihodnost, zato tožbe za ločitev še nista vložila.

45-letni pevec AJ McLean in njegova 41-letna žena Rochelle sta v skupni izjavi za javnost zapisala: “Poroka je velik izziv in trdo delo, a se je vredno boriti. Skupaj sva sprejela odločitev, da se začasno razideva, da lahko vsak zase delava na najini še močnejši in povezani prihodnosti. Najin načrt je, da nekega dne spet zaživiva skupaj in uživava vse obveznosti zakoncev in staršev najinih prelepih hčerk. Za njiju bova v vsakem primeru skrbela skupaj. Do takrat pa prosiva medije in vse ostale, da spoštujejo najino zasebnost. Vsak razhod je težak, zato ne želiva zlobnih komentarjev, še posebej, ker zaradi njih trpijo predvsem otroci.”

Ni bila ljubezen na prvi pogled

Spoznala sta se leta 2008, ko je Rochelle, vizažistka in frizerka, delala kot natakarica v restavraciji v Los Angelesu, kamor je hodil AJ McLean. Med njima se je rodila simpatija, a ne ljubezen na prvi pogled. Potreboval je eno leto, da je Rochelle povabil na zmenek in od takrat sta skupaj. Poročila sta se leta 2011 na Beverly Hillsu, imata dve hčerki, desetletno Elliott in šestletno Lyric.

Pevec je, za ameriško revijo People, povedal: “Na prvem zmenku mi je rekla, da nima pojma, kaj počnem. Vprašal sem jo, ali misli resno. Ampak ne, ni se šalila.” Dodal je, da se je z Rochelle znebil svojih demonov ter odvisnosti od alkohola in mamil, s katerima se je boril dvajset let.

“Žena mi je rešila življenje, moja družina me je rešila z božjo pomočjo. Brez njih ne bi bil več živ,” je pred tremi leti dejal AJ McLean. Vendar je vmes očitno popustil in zdaj okreva v rehabilitacijskem centru za odvisnike od mamil. “Rochelle je velikokrat vzela hčerki in zaloputnila z vrati, a vedno sem imel občutek, da ni za vedno. Vedel sem, da se bo vrnila, saj je bila ne glede na najina nesoglasja, vedno tam zame, tako kot jaz zanjo,” je pred tremi leti dejal AJ McLean. Podoben razplet očitno pričakuje tudi tokrat.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja