Renée Zellweger pripravljena na nov korak v zvezi

Ljubezen je k Renée prišla nepričakovano. Vse skupaj je bil splet neverjetnih okoliščin in igra naključja, danes pa je največje darilo. Ameriška oskarjevka Renée Zellweger in britanski televizijski voditelj Ant Anstead se po treh letih zveze selita skupaj. Igralka, ki je z vlogo v romantični komediji “Dnevnik Bridget Jones” osvojila srca mnogih, je svojega sedanjega fanta spoznala na snemanju šova. Šov je bil posvečenen preoblikovanju avtomobilov “Celebrity IOU: Joyride” leta 2021. Zellweger se je v oddaji pojavila, da bi se zahvalila skrbnikom svoje pokojne prijateljice Nancy Ryder, za njihovo oskrbo. Agentka za odnose z javnostjo je leta 2020 umrla zaradi ALS.

”Ljubezen pri petdesetih je bila zame najlepše darilo. V moje življenje je prišel nepričakovano, ko ljubezni niti nisem iskala, in za vse se lahko zahvalim svoji prijateljici Nancy,” je povedala igralka v intervjuju za Harper’s Bazaar. Par je svojo zvezo potrdil na Instagramu avgusta 2021. Desetletna razlika v letih jima ni mar. Igralka trdi, da se čuti le v uporabi mobilnega telefona. Zellwegerjeva pravi, da ji za telefon ni mar, da bi ga uporabljala do pozne noči, kar obnori britanskega gostitelja.

Novica o selitvi je prišla po tem, ko je Anstead potrdil prodajo obrežnega doma v okrožju Orange. V njem je živel med ločitvijo od nekdanje žene Christine Hall, s katero ima triletnega sina.

Oskarjevka ima za sabo že zakon s country pevcem Kennyjem Chesneyjem, s katerim sta bila leta 2005. Zaroko z igralcem Jimom Carreyjem ter kratko razmerje z igralcem Bradleyjem Cooperjem in glasbenikom Doylom Bramhallom II.

Ant Anstead in Renée Zellweger dosegata nov mejnik v svojem razmerju. Zvezdnik (44) in njegovo nagrajeno dekle, igralka (53) sta “našla hišo, ki jima je všeč, in se selita skupaj,” pravi vir. Par uživa v skupnem preživljanju časa na preprostih zmenkih, kot so izleti na plažo in vožnje s kolesom. Poleg tega cenita “mirno družinsko življenje” stran od soja žarometov.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja