To bo uspešnica: Britney Spears objavila ‘brutalno iskrene’ spomine

Britney Spears, glasbena zvezdnica, ki ji življenje ni bilo ravno naklonjeno, bo jeseni izdala spomine. Viri blizu založnika Simon & Schuster razkrivajo, da je rokopis “navdihujoč” in bo pretresel stvari. Page Six je poročal: “To bo zmagoslavna knjiga. Zajela bo vsa njena najbolj ranljiva obdobja, od otroštva, ko je bila deklica, ki je veliko sanjala, do njenega razhoda z Justinom Timberlakom, do trenutka, ko si je obrila glavo, do bitke za skrbništvo z družino. To je zgodba o preživetju, iskanju izhoda iz ohromljenega razmerja do sreče z možem Samom Ashgarijem .”

Založniška pogodba, ki sta jo podpisala agencija Creative Artist in Britneyin odvetnik Mathew Rosengart, je težka 15 milijonov dolarjev. Je ena najvišjih po založniških pogodbah Baracka in Michelle Obama. Britney dela na rokopisu s Samom Lanskyjem, priznanim pisateljem in novinarjem. Pisal je že za The Atlantic, New York Magazine in Time. Slikal je tudi portrete zvezd, vključno z Madonno, Nicki Minaj in Adele. Pri založbi so navdušeni nad knjigo, ki še nima naslova in je trenutno v zadnjih zakonskih popravkih pred izidom.

Knjiga bo postala uspešnica

Kot piše Page Six, je Britney v knjigi brutalno iskrena in piše iz dna svojega srca. Poznavalec je dejal: “Obrnila je vsak kamen. To je resnična zgodba o krepitvi ženske moči o tem, kako prevzame nadzor nad svojim življenjem.” Drugi vir pravi, da je avtorica svoje ugodje in bolečino spremenila v umetnost. Vir ni varčeval z velikimi besedami: “To je navdihujoče branje, ne samo zato, ker kaže na moč njenega duha, ampak tudi zato, ker je zgodba povedana s toliko stila, duhovitosti, inteligence, poštenosti in nič samopomilovanja. Na teh straneh je ona popolna zmagovalka. Knjiga bo pretresla svet. Verjamem, da bo takoj postala uspešnica.”

Britney Spears je začela nastopati že kot otrok, zanimanje javnosti pa je vzbudila leta 1998, ko je izdala megauspešno pesem “Baby One More Time”. Pesem je burila duhove z besedilom in videospotom, v katerem je 17-letnica nastopila kot provokativna šolarka. Znano je bilo njeno razmerje s Timberlakom in zdela sta se kot zlati par. Kasneje je bila v medijih bolj zaradi škandala, kot zaradi glasbe. Nepričakovana poroka s plesalcem Kevinom Federlineom, duševna kriza in britje glave, hospitalizacija. Leta 2008 je bila postavljena pod očetovo skrbništvo, ki je trajalo do pred dvema letoma. Takrat ni imela dostopa do svojega denarja, niti za kavo se ni mogla odločiti sama, pod tušem so jo spremljali.

Zdaj je na družbenih omrežjih namignila, da želi s knjigo pokazati, da ji je uspelo preživeti. Na Instagramu je zapisala: “Zaljubljena sem v življenje, ki sem si ga zgradila! Morala bi biti, lepo je in precej noro po vsem, kar sem morala narediti, da sem se znebila očetove zlorabe in nadzora. Bil je dobesedno moja glava že 13 let, verjeli ali ne!” Navaja pa, da ji je najtežje to, da nima družine, ki bi jo cenila in tega verjetno nikoli ne bo mogla preboleti. A dela na tem, da bi postala močnejša, zato je napisala celo tri različne knjige, za katero pravi, da je bila odlična terapija.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja