Saša Lendero po ločitvi objavila pomembno sporočilo

Saša Lendero in glasbeni producent Miha Hercog sta pred kratkim oznanila, da se po dveh desetletjih ljubezni in le dobrem letu zakona razhajata. Saša zdaj svojim sledilcem poslala pomembno sporočilo. Saša je ob  zapisu: “Pravijo, da skoraj vse, kar vemo o življenju lahko strnemo v tri besede:
ŽIVLJENJE GRE NAPREJ,” objavila še fotografijo, in treba je reči, da zgleda mirno in dobro.

https://www.instagram.com/sasa_lendero/

Foto: Portal24

Ne spreglejte…

Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dvema letoma okronala svoje več kot 20 let dolgo razmerje s poroko. Pevka je zdaj sporočila, da sta se z glasbenim producentom razšla.

Saša se je ob tem zahvalila se je vsem, ki so o razhodu slutili že dlje časa, a s svojimi vprašanji niso otežili situacije. S hčerko Ario sta namreč potrebovali čas, da se sprijaznita z bolečino, ki pride z razhodom dolgoletne zveze. Saša je zapisala, da bosta z Miho še naprej ljubeča starša 13-letni hčeri, ostajata pa tudi ustvarjalni glasbeni tandem… več tukaj.

Saša Lendero prvič po ločitvi v javnosti, Miha pa je pokazal novo

Pevka Saša Lendero je zadnje dni v središču pozornosti, saj so mnogi še vedno v šoku zaradi njene ločitve od Mihe Hercoga. Zdaj je prvič prišla v javnost in videti je odlično.

Pevka Saša Lendero se po ločitvi odlično drži in kaže zares pogumen obraz. Glasbenica je nedavno gostovala na Radiu Aktual in videti je bila zares čudovito… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja