Vanessa Hudgens končno zaročena

Ustvarjanje spominov! Vanessa Hudgens in Cole Tucker sta svojo naraščajočo romanco rada dokumentirala s prikupnimi fotografijami tudi na družbenih omrežjih.

Prvič sta o romanci sprožila govorice, ko so ju novembra 2020, manj kot leto dni po njenem razhodu z dolgoletno ljubeznijo Austinom Butlerjem, opazili, kako se držita za roke. Vanessa je takrat iskreno povedala, kaj išče v partnerju.

“Sem zelo odprto dekle. Zdi se mi, da gre na koncu dneva le za to, da imava s partnejem podobna izhodišča in da si želiva istih stvari,” je za Entertainment Tonight povedala absolventka iz filma Powerless. “V resnici nisem izbirčna.”

Vanessa je dodala: “Vem, kaj hočem, in če se pojavi nekdo, ki mi lahko ponudi vse to, potem je to super. Ni pomembno, ali zmeraj na očeh javnosti ali ne. Če kaj, bi raje, da ne bi bili, a bomo videli.”

Naslednje leto sta na Valentinovo na Instagramu postala uraden par. Istega meseca je Tucker v intervjuju za spomladanski trening MLB spregovoril o svoji zavezanosti zvezdnici filma High School Musical.

“Imam punco in super je. Super je, rad jo imam,” je povedal novinarjem februarja 2021. “Toda ne želim, da bi bilo: “Oh, Cole hodi z Vanesso .. “ Nočem, da me obravnavajo drugače, kot če bi Mitch Keller na tekmo pripeljal svojo ženo ali Ke’Bryan Hayes pripeljal svoje dekle. Je odlična. Bila bo v bližini.”

Kako sta se spoznala?

Ko je njuno razmerje postalo resnejše, je Hudgensova razkrila, kako se je med njima prvič vnela iskra.

“S Coleom sva se spoznala v Zoom skupini za meditacijo. Zelo naključno, da,” je aprila 2021 za Entertainment Tonight povedala zvezdnica filma Princess Switch. “Zoom, to ti mora biti všeč.”

Vanessa je verjela, da je njena romanca s fantom nekaj posebnega in dodala: “On je kot nalašč zame. Srečna sem. Res sem. Menim, da je zelo pomembno, da ste hvaležni za vse, kar imate v življenju. To je bila moja prednostna naloga in zdi se mi, da se je zaradi tega čarovnija še hitreje zgodila.”

Mesec dni pozneje je Hudgensova pojasnila, kako je naredila prvo potezo, ko je spoznala profesionalnega športnika.

“Če si nekaj ali nekoga želim, grem za njim,” je dejala v oddaji The Drew Barrymore Show maja 2021. “Vtihotapila sem se v njegove DM-e in rekla: “Hej, lepo te je bilo spoznati.”  Menim, da ni sramotno narediti prvi korak.”

Hudgensova je pred tem od leta 2006 do 2010 hodila z Zacom Efronom.

Vir: Portal24

Ne spreglejte…

To so najbolj priljubljena znamenja horoskopa

Vsako znamenje horoskopa ima svoje prednosti in slabosti. Najbolj priljubljena znamenja niso nujno najbolj karizmatična, duhovita ali najbolj… več tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja