Še en poslovni uspeh slavne Elle Macpherson

Ekskluzivna londonska znamka nakita Demi-fine Atelier Romy se je pohvalila s sodelovanjem z Elle Macpherson. Po spodnjem perilu in dietnih pijačah, jo je navdihnila za ustvarjanje turkizne in zlate ogrlice.

Odkar je Elle Macpherson zapustila modne brvi, ima manj poslovnih uspehov. Je dobitnica več nagrad za pomembne poslovne preboje, saj je med drugim lansirala kolekcijo spodnjega perila “Elle Macpherson Intimates”. Danes je med najbolje prodajanimi v Veliki Britaniji in Avstraliji. Poleg tega je soustanoviteljica podjetja WelleCo, katerega dietni napitki so uspešnica med zvezdniki.

Revija Forbes njeno premoženje ocenjuje na 100 milijonov dolarjev. Zaradi nove poslovne poteze pa bi se lahko močno povečalo.

Ekskluzivna londonska znamka nakita Atelier Romy se je namreč pohvalila s posebnim sodelovanjem. Elle Macpherson je navdihnila nastanek posebne ogrlice. Prefinjena dekoracija iz turkizne barve in 18-karatnega rumenega zlata z imenom ” Goddess ” (Boginja). Seveda gre za slavno manekenko, ki je pri svojih 59 letih še vedno čudovita.

Turkizno zlata ogrlico ”Goddess”

Že na prvi pogled je jasno, da bo nakit, ki jo bo predstavljal, nevpadljiv, brez kričečih detajlov, ki se nosi tudi k casual outfitu. Gre za to, da bo tudi takrat, poznavalsko oko, v ogrlici londonske znamke prepoznalo prvovrsten turkiz. Krasi jo zlat obesek z žensko, ki meditira v cvetočem lotosovem cvetu, saj je Elle Macpherson znana, kot velika zagovornica te dejavnosti.

Za portal Getthegloss je povedala: “Zjutraj se zbudim okoli 5.30 in naredim načrte za dan. Poskušam biti prijazna do sebe in poskrbim, da se dobro počutim v telesu in umu. Vsako jutro si poskušam vzeti približno 30 minut za meditacijo. Pomaga mi, da ostanem uravnotežena, da se počutim močno in samozavestno.”

Nevpadljiva, funkcionalno oblikovana zaponka za ogrlico, ki stane 190 funtov, je prav tako izdelana iz zlata. Že sama po sebi je mala umetnina.

”Ogrlica je bila izdelana za poklon edinstveni povezanosti med ženskami in njihovim potovanjem do iskanja in izražanja svoje notranje moči in prave notranje lepote,” pojasnjuje Atelier Romy v izjavi.

Ustanoviteljica znamke nakita Sabine Roemer je razložila, kako dojema slavno manekenko in kako je svojo osebnost, energijo in lepoto prelila v ogrlico.

Dejala je: “Želela sem ustvariti vsakodnevni, dragoceni opomnik, ki pomaga odkriti moč in naravno lepoto v nas samih. Verjamem, da je v vsaki izmed nas skrita boginja.” Lotos predstavlja čistost, odpornost in moč. Turkizni dragi kamen pa ni le lep okras, ampak tudi talisman močne, zdravilne energije. Tibetanci ga imajo za sveti kamen, medtem ko po verovanju budistov turkiz simbolizira nebesa. Zato ne preseneča, da zdaj simbolizira tudi slavno, duhovno manekenko, božansko lepo tudi v zrelih letih.

VIR Foto: Wikipedija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja