Sharon Stone zaradi vloge izgubila skrbništvo nad sinom

Sharon Stone je, pred 15-imi leti, razmišljala o izgubi skrbništva nad sinom. V podcastu Table for Two je povedala, kako je do izgube skrbništva prišlo v času, ko je bila na vrhuncu slave. Igralka meni, da je bila zaradi vloge v filmu Prvinski nagon v sporu za skrbništvo “v naprej obsojena”.

“Sodnik je mojega otroka, mojega sinčka, vprašal: ”Ali veš, da tvoja mama snema erotične filme?”. To je bila zloraba sistema. Niso mogli vedeti, kakšna mama sem, ker sem posnela ta film,” je povedala Sharon. “Ljudje snemajo brez oblačil in to je prikazano na televiziji. Morda ste videli šestnajstinko sekunde moje golote in izgubila sem skrbništvo nad otrokom,” je dodala igralka.

Spomnimo se, da je Sharon leta 2000 z bivšim možem Philom Bronsteinom posvojila sina Roana. Tri leta kasneje je Bronstein vložil zahtevo za ločitev, ki je bila dokončana leta 2004. Igralka je nato zahtevala primarno skrbništvo nad Roanom, ki je bil takrat star 8 let. Sodnik je nazadnje zavrnil njeno prošnjo in izjavil, da mu “Bronstein lahko zagotovi bolj stabilne pogoje.”

Po ločitvi od Bronsteina je Sharon Stone posvojila še dva fantka.

Mimogrede, Sharon je v Prvinskem nagonu igrala pisateljico krimičev Catherine Tramell. Prizor, po katerem se mnogi spominjajo njene vloge, pa je bil tisti, v katerem igralka med policijskim zaslišanjem prekriža noge.

VIR Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja