Ta znamenja horoskopa so res nevarna, če se jih provocira

Nihče ne mara, da se ga provocira, a nekateri ljudje so na to še posebej občutljivi. Ko se jih dotaknete tam, kjer se jih ne bi smeli, lahko provokaativna opazka hitro izzove izbruh jeze. Če se želite izogniti prepiru, še posebej ne bi smeli motiti ljudi, rojenih v teh treh znakih zodiaka:

Lev

Levi so trmasti in imajo trdna mnenja. So zelo ponosni in ne dovolijo, da bi jih kdo kakorkoli omalovaževal. Če se jim zdi, da jih kdo provocira, takoj napadejo nazaj. Situacija lahko preraste v hud prepir, v katerem se Lev ne bo prav nič zadrževal. Na srečo se Lev običajno hitro pomiri.

Strelec

In Strelec pogosto pretirava, tudi če ga druga stran ni želela provocirati. Lahko postane sovražen in prepirljiv, ko se počuti napadenega. Ne vidijo se kot nenadne in impulzivne in v njihovih očeh je druga oseba vedno glavni krivec. Jezen Strelec je lahko nepopustljiv, zato ga ne smete izzivati.

Škorpijon

Kdor provocira škorpijona, naj bo previden. So zelo potrpežljivi, zato traja veliko časa, da se razjezijo, ko pa se razjezijo, postanejo nevarni. To občutljivo znamenje vse jemlje izjemno osebno, zato bo napadlo tudi na osebni ravni. Da bi se izognili neprijetni situaciji, jim ne zamerite. Ker so jedki in maščevalni, se z njimi ni priporočljivo prepirati

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Paris Hilton razkrila ime svojega novorojenega sina

Paris Hilton je razkrila ime svojega novorojenega sina. “Mojemu čudovitemu fantku je ime Phoenix Barron Hilton Reum. S Carterjem sva tako ponosna, da ga pozdravljava na tem svetu,” je povedala v podcastu This is Paris. Manekenka je povedala, da načrtuje hčerko, ki jo bo poimenovala London… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja