Paris Hilton razkrila ime svojega novorojenega sina

Paris Hilton je razkrila ime svojega novorojenega sina. “Mojemu čudovitemu fantku je ime Phoenix Barron Hilton Reum. S Carterjem sva tako ponosna, da ga pozdravljava na tem svetu,” je povedala v podcastu This is Paris. Manekenka je povedala, da načrtuje hčerko, ki jo bo poimenovala London. 

“Že leta sem razmišljala o imenih za dojenčke,” je dodala Paris in opozorila, da Phoenix pomeni “upanje in ponovno rojstvo”. Fantovo srednje ime Barron je Paris izbrala v čast svojega pokojnega dedka Barrona Hiltona.

Konec januarja je Paris Hilton svet presenetila s fotografijo na Instagramu, na kateri je sporočila, da je postala mamica.

“Biti mama so bile vedno moje sanje. Tako sem srečna, da sva se s Carterjem našla. Navdušena sva, da bova še naprej skupaj gradila družino. Najina srca bosta počila od ljubezni do najinega sinčka,” je povedala takrat. Sicer pa sta zakonca otroka dobila prek nadomestne matere.

Za Hiltonovo je to prvi otrok, medtem ko ima njen mož Carter Reum že hčerko (10) z resničnostno zvezdnico Lauro Bellizzi.

Foto: Paris Hilton Instagram

Ne spreglejte…

V postnem času se je vredno odpovedati eni navadi

Alkohol? Sladkor? Meso? Čemu ste se pripravljeni odpovedati v postnem času? Bliža se čas v letu, ko del prebivalstva za 40 dni opusti nekatere razvade.

Nutricionisti menijo, da post dejansko naredi več škode, kot koristi.

Nutricionistka Jennie Gough za revijo Women’s Health pravi, da so raziskave dokazale, da diete in omejitve vodijo v prenajedanje. Če razmišljate, da bi si želeli za post nečemu odpovedati, se morate zavedati tveganja. Česar se boste poskušali izogibati naslednjih 40 dni, s tem se boste potem prenajedli.

Vendar to ne sme biti izgovor, da nadaljujemo po starem. Namesto tega Gough vseeno predlaga nekaj sprememb… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja