Najsrečnejša bodo v marcu ta znamenja horoskopa, ste med njimi?

V letošnjem marcu se bo dogajalo, saj bo še posebej zanimiv zaradi dveh pomembnih astroloških dogodkov. Saturn bo 7. zapustil Vodnarja in vstopil v Ribe, Pluton pa bo 23. po 15 letih zapustil Kozoroga in vstopil v Vodnarja. Ti dogodki bodo vplivali na vsa znamenja, zato bodo nekaterim prinesli izzive, drugim pa srečo. Katerim znamenjem bo marec naklonjen.

Bik

Marec vam bo prinesel mir in stabilnost. Osredotočeni boste na svoje cilje in uživali v sadovih preteklega dela. Vaša vztrajnost in predanost bosta poplačani, dali boste občutek zadovoljstva in samozavesti. Po 17. vas čakajo razburljivi trenutki s partnerjem, samski pa imate priložnost spoznati nekoga posebnega. Bodite odprti za ljubezen in uživajte v romantiki.

Lev

Ta mesec vam bo prinesel veliko pozitivnih sprememb in priložnosti za strokovni razvoj. Vaši poslovni apetiti rastejo, zato se boste podali v nove podvige. Zaljubljeni pričakujte romantične trenutke in globoko povezanost s partnerjem, samske pa čakajo nova in razburljiva srečanja. Uživali boste v zabavi, izhodih, potovanjih in številnih dogodivščinah, ki jih prinaša marec.

Vodnar

Začutili boste olajšanje, ko bo Saturn 7. marca zapustil vaše znamenje. Imeli boste vtis, kot da vam je s hrbta padel velik kamen. To je čas, ko morate uporabiti svojo ustvarjalnost in delati na projektih, ki vam bodo prinesli uspeh in finančni dobiček. Morda se boste lotili nečesa novega in vznemirljivega. Vezani dobijo priložnost, da se s partnerjem povežejo na globlji ravni.

vir Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja