10 slavnih, ki jih ljudje ne glede na talent ne prenesejo

10 slavnih, ki jih ljudje ne glede na talent ne prenesejo. Ali obstajajo kakšni igralci ali igralke, ki vam niso všeč brez pravega razloga? Vsekakor nisi osamljen. Nekdo se je pred kratkim na glas vprašal: “Kdo je igralec ali igralka, ki ga ne morete prenašati ne glede na talent?” … no, tukaj so zvezdniki z največ glasovi.

1. Rebel Wilson

“Ne vem ničesar o njej kot osebi, vendar ne prenesem Rebel Wilson. Njen humor in slog igranja me ne prepričata. Ne vem, ali je to njen dejanski humor ali samo vloge, v katere so jo vtaknili, ampak vedno mislim, da so njeni liki nadležni,” je nekdo komentiral Rebel.

2. Lena Dunham

“Lena Dunham. Že pred izdajo knjige mi ni bila všeč. To je samo utrdilo moje prepričanje,” je odgovoril eden. 

3. Demi Lovato

“Želim si, da bi Demi Lovato dobila pomoč in se umaknila iz soja žarometov. Mnogi gredo skozi ta cikel in trdijo, da so boljši, in ni tako kot zadnjič, ko so posneli dokumentarec o tem, kako se očistiti. Takrat so lagali; to je res, fantje!! Vaš ego je ušel nadzoru. Poiščite resnično pomoč,” so pokomentirali Demi.

4. Klan Pinkett-Smith

“Vsi štirje so nadležni! Kadarkoli vidim oglas za  Red Table Talk, se moram vprašati, KDO ZA VRGA še želi slišati kar koli, kar ima povedati ta ženska in njena ponorela družina?” je izjavila ena oseba.

5. Cara Delevingne

“Veliko je potrebnega, da mi neka oseba preseda. Ampak sem zmeden, da še vedno dobi delo. Ko je Megan Fox dobila delo, sem razumel, zakaj. Bila je noro vroča. To dekle je lepo, vendar po merilih igralke ni knockout. Enostavno ne razumem,” je rekel komentator.

6. Andy Dick

“Je kot resnična različica Rogerja iz  Ameriškega očka, le da se v resničnem življenju ljudje zaradi njegovih dejanj poškodujejo, zaradi česar postane dejanska človeška smet in ne samo zabaven lik,” je navrgel nekdo.

7. Dwayne Johnson

” V vseh svojih filmih igra isti lik. Zabavno bi bilo videti, če bi lahko stopil izven okvirjev in naredil denimo Shakespeara ali kaj podobnega. Vedno je presenetljivo, ko so igralci, ki jih ne pričakuješ, fantastični v dobri Shakespearovi produkciji,” je nekdo komentiral Dwayna.

8. Steven Seagal

“Svojo kariero je iztiril z  Glimmer Manom. Bilo je grozno in drugi igralci so ga začeli sovražiti. Kelly LeBrock se je približno v istem času ločila od njega in ga razkrila, da ni izjemna oseba, kot je bil v filmih.”

“Njegova čudna osebnost je postala obveznost namesto prednost. Bil je profesionalni športnik (inštruktor aikida), ki si je zapustil, in izgubil kondicijo, ko je dosegel velik uspeh. Njegova slava je zelo hitro rasla in spektakularno strmoglavila.”

9. Jason Alexander

“Tudi moja mama ga prezira. Vedno je govorila, da je sluzasta oseba. Včasih sem ji rekel, da je v Seinfeldu igral lik Georgea Costanze. To mu je uspelo tako dobro, da ona sovraži igralca in lik. Veš, da si odličen igralec, ko lahko povzročiš, da te ljudje tudi sovražijo,” je nekdo pokomentiral Alexandra.

10. Ellen DeGeneres

“Nikoli mi ni bil všeč njen stand-up in ni mi bilo mar za njen sitcom. Ogledal sem si nekaj segmentov njene pogovorne oddaje in mi tudi ni bil preveč všeč. Ima rahlo zloben rob,” je izjavil eden.

“Je več kot malo zlobna. Na primer, v oddaji je poskušala prisiliti Mariah Carey, da prizna, da je noseča, ko Mariah tega še ni želela objaviti,” je komentiral nekdo.

vir Foto: Wikimedia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja