Mama Urške Čepin je lepotica, krasno skriva leta!

Urška Čepin na družbenih omrežjih občasno objavi tudi kakšno fotografijo z mamo, s katero sta najboljši prijateljici. Po tem, ko je Urška izgubila očeta, njena mama pa moža, je njuna povezanost še tesnejša. 

“Sva najboljši prijateljici, skupaj vsak mesec hodiva na morje ali v toplice. Sploh sedaj, ko je umrl moj oče, ji obe s sestro stojiva ob strani. Vsako nedeljo pridem k njej na kosilo, saj mami najboljše kuha, dvakrat ali enkrat na leto pa greva skupaj na potovanje. Lansko leto sva bili v Dubaju, letos pa se na novo potovanje odpravljava za 1. maj. Z mano bo začela obiskovati tudi fitnes, ki je moja strast. Drugače še vedno hodi v službo, po poklicu je specialni pedagog. Je srčna, dobra, rada in lepo riše, skratka močna ženska, ki je moj vzor v vsem. Seveda ji je ob izgubi moža hudo, skupaj sta bila namreč kar 40 let. Take zveze pogrešam, kot sta jo imela moja starša, in si jo želim tudi zase,” pove trenutno samska Urška Čepin.

Sicer pa Urškina mama niti slučajno ni videti kot 60-letnica. Zagotovo bi ji lahko pripisali vsaj 10 let manj. 

“Vsako leto je videti boljše. To so dobri geni, notranja lepota in dobra energija. Mami še nikoli ni bila na kakšen kozmetičnem ali plastičnem posegu,” je dodala Urška.

vir Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja