Batman: V filmu The Brave And The Bold bo Bruce Wayne drugačen

James Gunn in Peter Safran, eden od izvršnih direktorjev studia DC (Dublin City), sta predstavila načrt za prihodnost njune stripovske produkcije. Ob Supermanu, ki je bil osrednji lik predstavitve, pa je bilo veliko prostora tudi za drugi lik, ki je bil velikokrat že prilagojen: Batman.

Gunn je predstavil načrt za film Batman: The Brave And The Bold, v katerem je adaptiral priznano delo Granta Morrisona.

“To je zgodba o Damianu Waynu, Batmanovem dejanskem sinu, za katerega prvih osem do deset let svojega življenja ni vedel,” pravi Gunn. “Vzgojen je bil kot mali morilec in ubijalec. Je moj najljubši Robin. Zdaj vse skupaj usklajujemo.”

In kdo je tokrat Bruce Wayne? Nekdo nov, seveda!

“To je predstavitev Batmana iz DCU (Dublin City Univeristy),” pojasnjuje Gunn. “Ni Robert Pattinson. Ni Ben Affleck. Z Robertom že sodelujemo pri filmu The Batman – Part II. Sodelujemo tudi že z Benom Affleckom, ki je bil del naše ekipe in je poskušal združiti stvari ter si resnično želi režirati enega od naših projektov. Veselimo se, da bo to storil.”

Po Safranovih besedah pa: “V filmu bodo nastopili tudi drugi člani razširjene družine netopirjev. Ker se nam zdi, da so bili predolgo izpuščeni iz zgodb o Batmanu.”

Datum premiere

Novice o nadaljevanju Batmana so seveda spodbudne za oboževalce Reevesovega dela. Po Gunnovih besedah bosta s Safranom ta film in film o Jokerju Todda Phillipsa združila v nekaj, čemur pravita Elseworlds.

Film ni del glavnega DCU in se ne načrtuje v smislu, da bi se posamezni elementi dosedanjih filmovb prepletali, bo pa seveda podprt in promoviran kot vsak drug DC projekt. Nadaljevanje Batmana bo v kinematografih na ogled predvidoma 3. oktobra 2025. O datumu filma The Brave And The Bold še ni govora, vendar si težko predstavljamo, da bi to bilo lahko še pred letom 2026.

Vir: Portal24

Ne spreglejte…

Družina Brucea Willisa upa na čudež, stanje se slabša

Družina Brucea Willisa upa na čudež. Igralec Bruce Willis je marca sporočil, da končuje svojo dolgoletno kariero, potem ko so mu… več tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja