Bixie: čudovita pričeska za ljubiteljice srednje dolgih las

Ste naveličane paž frizure, vendar niste ljubiteljice kratke pixie? Ne skrbite, med tema dvema dolžinama je fantastična izbira – bixie! Ta trendovska pričeska združuje najboljše iz obeh. Polnost in teksturo pixie ter laskavo silhueto paža.

Bixie frizura je bila v preteklosti priljubljena pri številnih zvezdnicah, vključno s Cameron Diaz, Meg Ryan, Winono Ryder in princeso Diano. Danes, z vrnitvijo retro vala, je ta hibridna pričeska vedno bolj zaželena. Verjamemo, da se ji boste težko uprli, sploh, če imate radi krajše lase in pričesko, ki je enostavna za vzdrževanje.

Kaj je bixie oblika

Bixie je hibrid, ustvarjen iz dveh pričesk , ki ju že dobro poznate. To je pixie in paž. Logično je, da bixie združuje glavne značilnosti teh dveh slavnih pričesk. Dolg paž in večplastno striženje. Pravzaprav boste opazili, da se bixie ne razlikuje od pixieja, le da je na voljo v nekoliko daljši različici.

Je bixie zate

Ta pričeska je pravzaprav neverjetno vsestranska, ko gre za oblikovanje. Lahko ga nosite razmršenega, da dopolni svoj ležeren, šik videz ali v bolj elegantni različici s prečo ob strani in modnim dodatkom za lase.

S to dolžino las si boste še vedno lahko naredili elegantno figo ali preprosto pustili kodraste lase naravno valovite. Prosto eksperimentirajte z videzom, ki vam je všeč in kar najbolje izkoristite bixie obliko in številne možnosti, ki jih ponuja.

8 načinov nošenja bixie

Če ste se odločili za frizuro in iščete navdih, raziščite našo fotogalerijo bixie frizur z veliko možnostmi izbire. Vaša nova pričeska je le en klik stran…

https://www.instagram.com/p/CkqzNQHuWjO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=94d8854f-5f33-4320-97e1-2eae9714cf08
https://www.instagram.com/p/CPYsOHnMixk/

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja