Meghan in Harry potrdila, da ju je Charles nagnal iz kraljeve rezidence

Meghan in Harry sta potrdila, da ju je kralj Charles vrgel iz kraljeve rezidence Frogmore Cottage v Windsorju. To je dom, ki je bil njun naslov v Veliki Britaniji.

“Lahko potrdimo, da sta bila vojvoda in vojvodinja Susseška pozvana, naj zapustita svojo rezidenco v Frogmore Cottage,” je medijem povedal njun tiskovni predstavnik.

Omid Scobie, eden od avtorjev Harryjeve in Meghanine biografije Finding Freedom, je dejal, da je kraljeva odločitev prišla po tem, ko je Harry januarja objavil svoje kontroverzne spomine v Knjigi Spare. Trdi, da je bilo paru rečeno, da bivališče potrebuje nekdo drug. Odnosi med kraljevo družino ter Harryjem in Meghan so, dodaja Scobie, slabši kot kdaj koli prej.

Po poročanju britanskih medijev naj bi se Harry in Meghan nad kraljevo odločitvijo zgražala. Rečeno jim je bilo, naj svoje stvari iz rezidence pospravita do poletja. Sprva jima je bilo rečeno naj svoje stvari prevzameta v dveh tednih.

vir Foto: zajem zaslona Portal24.si


Ne spreglejte…

Kako v šoli kličejo princeso Charlotte zaradi njenega značaja?

Britanski mediji so navdušeni nad vzdevkom, ki ga je Charlotte, hči princa Williama in Kate Middleton, dobila v šoli.

Izkazala se je že kot “mala šefica” v svoji družini. Je mamina podaljšana roka, ko je treba brate držati v vrsti na javnih prireditvah. A vzdevek princese Charlotte, ki so ji ga dali na otroški šoli Willcocks v Kensingtonu , je senzacija za prvorojenko. Razkrije namreč, da skrbi tudi za svoj celotni razred. Britanski mediji z veseljem odkrijejo, da jo vsi v šoli poznajo kot “bojevniško princeso”. Vzdevek je dobila v prvem razredu in je še vedno hit… več tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja