Premik na vrhu: Najbolj spremljana ženska na Instagramu

Selena Gomez je ponovno prehitela Kylie Jenner in postala najbolj spremljana ženska na Instagramu. Nekdanja Disneyjeva zvezda je zbrala neverjetnih 381 milijonov sledilcev in tako presegla Kylienih 380 milijonov. To družbeno omrežje, kjer se delijo fotografije in kratke video vsebine, je priljubljeno med mnogimi. Zvezdniki ga pogosto uporabljajo za deljenje pomembnih informacij iz lastnega življenja in uradnih objav.

Selena je že enkrat imela največ sledilcev na Instagramu, in sicer leta 2019, preden jo je s prestola IG vrgla Ariana Grande , ki jo je kasneje prehitela Kylie. Številni Selenini oboževalci so novo novico pozdravili z velikim veseljem in svojo najljubšo razglasili za “kraljico Instagrama”. “Selena Gomez je spet najbolj spremljana ženska na Instagramu. Kraljica se je vrnila!” je na Twitterju zapisal en od oboževalcev. In ni edini, številni uporabniki tega družbenega omrežja, kjer se komentira predvsem z besedami, so to spremembo na vrhu Instagrama pozdravili.

Selena se je distancirala od družbenih omrežij

Čeprav ji sledi na milijone ljudi na vseh platformah in družbenih omrežjih, je Selena pred kratkim za Vanity Fair povedala, da se je od družbenih omrežij distancirala. Na svojem mobilnem telefonu ima le TikTok. Dodala je, da so jo včasih zelo prizadeli zlobni komentarji sovražnikov in trolov. Poleg tega je preveč časa izgubljala z brskanjem po teh platformah.

“Ljudje lahko rečejo, da sem grda ali neumna, jaz pa bom samo zamahnil z roko. Toda ti ljudje so bili zelo podrobni. Pišejo cele odstavke, ki so zelo natančni in zlobni. Nenehno sem jokal. Nenehno sem bila zaskrbljena. Tega nisem prenesla več. To je bila izguba mojega časa,” je dejala Gomez. Priznava, da imajo družbeni mediji številne čudovite plati. Na primer povezovanje z oboževalci, opazovanje, kako srečni in navdušeni so in spoznavanje njihovih zgodb.

Selena je opisala, kako sedaj z družbenega omrežja dobi najboljše, saj ji komentarje običajno filtrirajo. Ustvarila je sistem. Vse, kar naredi, pošlje svojemu pomočniku, ki to objavi. Kar se tiče komentarjev, njena ekipa za njo povzame nekaj spodbudnih. Njeni oboževalci pa lahko še vedno spremljajo, kaj počne. Zahvaljujoč lastni PR ekipi in pomočnikom je Selena ustvarila oviro pred slabo vsebino in vplivom družbenih omrežij. Oseba, ki ima uradno največ sledilcev na Instagramu, je izpostavljena veliko večjemu številu slabih komentarjev, kot povprečni uporabnik.

VIR Foto: Pexels

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja