Chris Rock o klofuti Willa Smitha na podelitvi oskarjev

Minilo je skoraj leto dni, odkar je Rock v šali užalil ženo Willa Smitha Jado Pinkett Smith. Med podelitvijo je zato kar na odru in pred vsemi od Willa dobil klofuto. Zdaj je razkril, ali je bil udarec boleč.

“Vem, da vsi želijo vedeti, ali je klofuta bolela. Hudiča, ja, bolelo je,” je dejal Rock v napovedniku za nedavno Netflixovo specialko Chris Rock: Selective Outrage, ki izide 4. marca. Nato se je seveda začel šaliti. “No, Smith je igral Muhammada Alija, jaz pa Pookieja,” je rekel Rock.

“V ušesih mi je odzvanjal Summertime”

“Celo v animiranih filmih sem igral zebro na Madagaskarju, Smith pa je igral morskega psa v Shark Tale,” je dejal Rock. Nato je dodal še eno šalo, v kateri je omenil Smithovo glasbeno kariero. “Tako močno me je udaril, da sem v ušesih slišal Summertime,” je dejal.

Spomnimo, Chris Rock je v govoru na lanski podelitvi oskarjev omenil Jado Pinkett Smith. Smith se je komentarju sprva nasmejal, a ko je videl jezno reakcijo svoje žene, se je tudi on razjezil in planil na oder ter oklofutal Rocka. Ko se je vrnil na svoj sedež, je Smith zavpil: “Ne izgovarjaj imena moje žene.” Ta klofuta mu je prinesla desetletno prepoved pojavljanja na podelitvi nagrad.

VIR Foto: Zajem zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja